Азотен бустер

Показани 1 от 20 | 417 (21 Страници)

Азотният оксид е свързан с различни функции в тялото. Той участва в контрола и регулирането на имунната функция, структурирането на тъканите, нервната сигнализация.

Той е регулатор на кръвоносните съдове и ако съдържанието му е високо, те могат да се разширят. Гладката им мускулатура се отпуска и по този начин се разширява. Защо това е важно? Защото по този начин се увеличава притокът на кръв.

Азотният оксид може да се разпространява бързо през клетъчните мембрани. Животът на една молекула NO е много кратък, поради това се счита за идеален предавател на сигнал.

Освен това NO участва в регулацията на протеиновата структура. И тъй като се синтезира и от имунните клетки, той има вирулентен ефект върху определени бактерии и патогени в човешкото тяло.

Какво е азотен бустер? Азотните бустери, които можете да откриете в нашия онлайн магазин за спортни добавки, имат за цел да подпомогнат тренировката ви, като ви осигурят мощен напомпващ ефект и достатъчно енергия, сила и издръжливост, за да се справите и с най-голямото натоварване.

С качествен азотен бустер също ще активирате растежа на мускулите, за да натрупате по-бързо и лесно мускулна маса.

В състава на нашите напомпващи добавки ще откриете най-вече L-аргинин, кофеин, въглехидрати, ВСАА и креатин:

  • L-аргинин: Тази протеиногенна аминокиселина има много високо съдържание на азот. Тя е и една от най-важните аминокиселини за човешкото тяло. Може да подобри спортните ви постижения, тъй като освобождаването на растежните хормони пролактин и глюкан подпомага и мускулния растеж и загубата на мазнини. L-аргининът повишава количеството на азот в тялото, което отпуска кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.
  • Кофеин: Той ще ви помогне да постигнете особено бързо повишаване на производителността. Кофеинът благоприятства мускулната контракция и ни позволява да вдигаме големи тежести. Това не само увеличава силата, но и издръжливостта ни. А също така и благодарение на него ще изгаряме повече мазнини. Кофеинът гарантира, че запасите от гликоген в мускулите се изразходват по-бавно и насърчава производството на енергия от мастни киселини.
  • Въглехидрати: Човешкото тяло се нуждае от тях, тъй като те представляват физиологичен източник на енергия и играят роля в някои биологични процеси.
  • ВСАА: Това са аминокиселини, които тялото не може да си набави само, поради което присъстват активно в повечето добавки за напомпване. Те включват валин, изолевцин и левцин. ВСАА са необходими за изграждане на почти всички протеини. Около 35% от мускулите се състоят именно от тях. За разлика от други аминокиселини, те се метаболизират директно в мускулите, а не в черния дроб.
  • Креатин: Това е киселина, която се синтезира в панкреаса, черния дроб и бъбреците. Креатинът има за цел насърчаване на мускулния растеж и по този начин увеличаване на максималната сила. Увеличавайки трансфера на енергия, той прави мускулите по-издръжливи. Можете да тренирате по-дълго и да изградите повече мускули, особено в горната част на тялото.

Когато приемате напомпващи азотни бустери, вие насърчавате кръвообращението. Това осигурява по-добро снабдяване на мускулите с хранителни вещества и кислород по време на тренировка. А когато във вашите азотни добавки има и кофеин, това повишава бдителността ви, намалява умората и ви мотивира да тренирате по-интензивно и концентрирано.

С един добър азотен бустер можете да увеличите кръвния поток към работещия мускул. Когато мускулните влакна се активират, тялото получава сигнал и активира транспорта на хранителните вещества и на отпадъците.

Защо напомпването е толкова важно?

Вече обяснихме какво се случва, когато приемате азотни напомпващи добавки и бустери. Повече кръв към мускул означава повече хранителни вещества. Повече хранителни вещества означават осигуряване на анаболна среда. Това означава, че можем да увеличим натоварването с по-малко усилия.

С един добър азотен бустер ефект ще има и в регенерацията. По този начин повече аминокиселини, вещества като креатин, въглехидрати и микроелементи могат да бъдат канализирани в клетките. За спортистите и особено за тези, които се занимават с фитнес, ефектът на помпата може да бъде много полезен.

По време на тренировка количеството кръв, което сърцето изпомпва за единица време, се увеличава. Кръвта тече интензивно към мускулните влакна. Колкото по-дълго тренирате, толкова по-малко кислород остава в мускулите. А при това положение се увеличава млечната киселина, която предизвиква мускулна умора и в крайна сметка приключваме с упражненията.

С най-добрия азотен бустер, който лесно можете да закупите от нас, можете лесно да избегнете мускулната умора. Азотният оксид намалява количеството на млечната киселина, произведена по време на тренировката и удължава времето до момента, в който не можете повече.

Чрез увеличаване на доставката на „гориво” към работещия мускул, вие подобрявате постиженията си и ставате по-силни и издръжливи. Дори след тренировката качествените азотни бустери остават активни и стимулират мускулния растеж и вашето възстановяване.

Надяваме се, че вече разбирате каква е ролята на нашите азотни напомпващи добавки и как те могат да се впишат в спортната ви рутина.

Ако тренирате с тежести, вероятно обичате да усещате „ефекта на помпата”. А сега си представете какво можете да постигнете с най-мощния азотен бустер.

И все пак, има ли недостатъци от употребата на азотни бустери?

Помпата е супер и в това няма спор! Но ако започнете да прекалявате, дори с най-добрите азотни бустери можете да провалите тренировката си. Има определен момент, в който всичко може да се преобърне и да доведе до силно главоболие и гадене. Многото не винаги помага, затова винаги следвайте инструкциите на производителите за препоръчана доза.

Как да използвате своя качествен азотен бустер?

Ако изберете от азотните ни бустери с аргинин и цитрулин, можете да ги приемате 30 минути до един час преди тренировка.

Ако изберете от напомпващите ни бустери с кофеин, организирайте тренировките си сутрин или следобед, за да избегнете будуването през нощта.

Азотните бустери се приемат преди тренировка, за да се възползвате от всичките им предимства, които споменахме по-горе. И все пак, тялото ви трябва да има достатъчно време, за да ги усвои и да стартира тяхното действие. Това означава, че не трябва да взимате своя азотен бустер точно преди спортните си занимания.

Разбира се, различните ни добавки могат да се различават по време на действие, затова обърнете внимание на описанията към тях. Препоръчваме ви да ги приемате на гладно, ако тренировката ви е планирана за сутринта. Ако тренирате по-късно, оставете час, два след последното ви хранене.

Предлагаме ви добавки под формата на капсули, таблетки, прах или в течно състояние. Всеки от вас може да избере най-подходящия продукт, според своите нужди, очаквания и изисквания.

Азотните ни бустери са обогатени и с други ефективни съставки, които да ви подкрепят в спортните ви цели. Уникалните комбинации от висококачествени съставки ще ви помогнат да тренирате по-интензивно и пълноценно, както и да регенерирате по-бързо след това.

Можете да експериментирате с различни азотни бустери от нашия каталог и да наблюдавате как те влияят на атлетичното ви представяне. Добра идея е и да ги редувате, защото по този начин ще вземете най-доброто от всяка добавка.

Могат ли да се използват и от жени?

Разбира се, те са напълно подходящи и за дамите, които искат да повишат нивата на азотен оксид, за да извлекат максимума от спортните си занимания. Много жени избират от нашите азотни стимулатори и за да улеснят отслабването. Когато тренирате повече, изгаряте и повече мазнини. А това със сигурност ще добави привлекателност към извивките ви.

Имайте предвид че азотните бустери не съдържат азотен оксид, а съставки, които тялото ви може да използва, за да повиши неговите нива. Ето защо можете да го приемате напълно спокойно, без значение какви са конкретно вашите цели.

Изберете своя азотен бустер на изгодна цена още сега и инвестирайте в здравето и производителността си. С негова помощ ще избегнете интензивната мускулна болезненост, която може да бъде много неприятна и да провали цялата ви тренировка.

Мощната помпа, която ще ви осигурят азотните ни бустери, ще подобри и самото изпълнение на упражненията ви. По-високата концентрация ще ви предпази от грешки и наранявания, които се случват често когато сте разсеяни и уморени в края на тренировката.

Грабнете своя азотен бустер на супер цена още сега и подобрете физическите си показатели за нула време!

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон