Л Аргинин / L Arginine

Показани 1 от 20 | 113 (6 Страници)

Независимо дали сте начинаещи, или опитни спортисти, по време на тежка тренировка можете да изпитате такава физическа умора, че да сте принудени да спрете. Това неприятно усещане в мускулите ви кара да се чувствате слаби и отпуснати, а кой спортист иска това?

За да преодолеете това чувство и да си върнете силата заедно с мотивацията, се нуждаете от малко допълнително подтикване. Можете лесно да го получите от нашите висококачествени хранителни добавки с най-добрия Л Аргинин.

Дори да сте в много добра форма, да се храните пълноценно и да спите достатъчно, умората може да провали спортния ви режим. Добавките ни за преди тренировка са идеалното решение за вас, което ви гарантира мощен енергиен тласък. Това е необходимо, за да подготвите тялото и ума си за предстоящото натоварване. Нашите добавки с Аргинин на цена без конкуренция, са създадени да направят точно това.

Ползите от L Arginine

L-аргининът повишава физическата и сексуална активност. Въпреки че е есенциална аминокиселина, може да се произведе от организма само до известна степен. Особено по време на фази на интензивно натоварване, тялото ни просто не успява да задоволи повишените изисквания на нашите мускули.

Когато тренирате активно, може да се наложи да приемате л-аргинин поради две причини:

  • Аргининът трябва първо да бъде освободен от храната чрез дълъг храносмилателен процес, докато L Arginine, който се съдържа в хранителните ни добавки, е в свободна форма и следователно се абсорбира бързо.
  • Ако искате да си набавите нужния аргинин само чрез храната, ще се наложи да консумирате големи количества определени храни, които ще са в разрез с диетата ви.

L-аргинин и азотният оксид

Л Аргининът участва в няколко процеса в тялото ни и най-вече в образуването на азотен оксид. Той стимулира ендотела, което води до повишен кръвен поток и следователно подобрен приток на кислород и хранителни вещества – истинска радост за мускулите ви.

Благодарение на този процес получавате мощно напомпване, по-голяма издръжливост и достатъчно енергия за всички останали области от живота ви. Кръвообращението ви става по-добро, потентността се повишава, стимулира се производството на инсулин.

Това прави Ел Аргинин идеален както за силовите тренировки, така и за тренировките за издръжливост.

Ако тялото ви не е снабдено с достатъчно азотен оксид, това може да доведе до нарушения в кръвообращението и високо кръвно налягане, наред с други неща.

Аргининът играе важна роля и в метаболизма на уреята, тъй като с неговото участие азотсъдържащите вещества като амоняк се превръщат в безвредна урея и се отделят от бъбреците. В допълнение, L Arginine участва в собствено производство на креатин в тялото, което от своя страна подпомага доставянето на енергия за мускулите и осигуряването на повече кислород в мозъка.

L-аргининът има положително въздействие и върху имунната система. Азотният оксид е полезен не само за разширяването на кръвоносните съдове, но той произвежда и имунни клетки, с което цялостно подкрепя имунитета ви.

Дефицитът на аргинин може да допринесе за развитието на следните симптоми:

  • Високо кръвно налягане
  • Захаране диабет
  • Артеросклероза
  • Нарушения в работата на мозъка
  • Промени в настроението
  • Чувствителност към инфекции
  • Бавно заздравяване на рани
  • Безпокойство и безсъние.

Защо да изберете нашите добавки с Л Аргинин?

Ние знаем колко е трудно да направите избор сред многообразието от хранителни добавки. Знаем и че не е лесно да намерите продукт с добър състав и оптимално действие без риск за здравето ви. Ето защо работим само с утвърдени производители, които гарантират високото качество на своите продукти.

При нас ще откриете най-добрия аргинин на таблетки на изгодна цена, капсули, напитки, прах в различни опаковки и грамаж. Отделили сме специално внимание на тази добавка, тъй като знаем колко е важна за всеки запален спортист.

Изберете Arginine в течна форма, ако сте непрекъснато в движение. Можете да вземете своята доза аргинин на път за залата, в колата или в съблекалнята. Ще получите същите ползи, както от останалите форми на аминокиселината.

Пригответе се за мощен напомпващ ефект и прилив на азотен оксид в кръвта. Изграждането на мускули е напълно възможно и без синтетични хормони и стероиди. Ние знаем какво да ви предложим, за да се случи това по-бързо и лесно.

Каква е разликата между добавките под форма на капсули и на прах?

Разликите на тези две форми, които ще откриете в нашия онлайн магазин, не са толкова големи. L-аргинин капсули е удобна форма, която лесно можете да носите със себе си. Опаковката е малка и компактна, така че няма проблем да я носите със себе си на работа или по време на пътуване.

Освен това капсулите имат точна дозировка, което ви гарантира, че винаги приемате едно и също количество. Просто ги вземете поне 30 минути преди тренировка със сок и вода и сте готови за нови приключения в залата.

Дозировката на аргинин под формата на прах не е толкова точна, тъй като лесно можете да вземете по-голямо количество или по-малко. Освен това трябва да разбъркате праха с вода или сок, което не може да стане на всяко място.

Въпреки всичко това, най-запалените фитнес ентусиасти предпочитат l аргинин на прах. От една страна те се нуждаят от по-голямо количество, от друга – прахът се абсорбира по-интензивно от тялото и това помага за по-бързото изграждане на мускули.

Ако искате само да попълните запасите си от аргинин за по-дълъг период от време и след това да поддържате баланса, капсулите са чудесна опция за вас. Ефектът от тях започва по-късно, поради което трябва да предвидите достатъчно време, за да се усвоят преди тренировката ви.

В заключение можем да кажем, че изборът ви измежду различните ни форми добавка аргинин зависи от начина ви на живот. Прахът се предлага в различни вкусове, докато капсулите и таблетките са идеални за пътуване. Във всички случаи от нас винаги ще получите добавки със същите положителни ефекти, с които L-Arginine е известен.

Можете да приемате добавката си и след тренировка, за да ускори времето за възстановяване чрез насърчаване на притока на хранителни вещества в клетките и елиминирането на метаболитните продукти като млечна киселина и амоняк.

Приемайте добавката с поне 300 мл течност, която можете да изберете свободно. Най-добрия аргинин под формата на прах е идеален за шейкове преди физическо натоварване.

Дозировка

За хора, които спортуват активно и живеят динамично в стресова среда, средно могат да приемат около осем грама дневно. Ако храненето е балансирано, от него можете да получите още около пет грама. Тези от вас, които избягват месото и млечните продукти, получават много по-малко от това.

Дори да имате дефицит, лесно можете да го компенсирате с нашите качествени добавки Arginine на наистина добра цена. В случай че посещавате залата повече от три пъти в седмицата, няма проблем да приемате добавката ежедневно. Повишените ви нужди ще бъдат задоволени от допълнителния прием.

И все пак, дори да спортувате интензивно и почти всеки ден, не превишавайте дозата от три грама за единичен прием.

Вече споменахме, че е хубаво да взимате таблетки аргинин половин час преди посещението си в залата, но е хубаво да уточним и кога да го включвате в програмата си в нетренировъчните дни. Препоръчваме ви да го приемате веднага след събуждане на празен стомах. Вашият стомах все още не е зает с други храносмилателни задачи.

Можете ли да приемате L-аргинин дълго време?

Няма проблем да взимате добавката временно, ако имате своите съображения за това. Тази аминокиселина не води до привикване и не възпрепятства потенциала на тялото ви да синтезира собствен Arginine. Препоръчваме ви добавката особено при интензивни натоварвания и в трудните фази от живота, когато сте поставени както на физически, така и на психически изпитания.

Всеки, който тренира много и постоянно стресира мускулите и имунната си система, се нуждае от нашите добавки с Л Аргинин на цена за всеки джоб.

Добавете в своя шейк с аргинин, креатин, ВСАА и кофеин и ще бъдете винаги във форма и настроение за силовата си тренировка. Не пропускайте любимите си занимания само защото нямате енергия. Ако приемате тази комбинация от стимуланти, ще успеете да надскочите дори собствените си очаквания.

Полезен ли е и за жените?

Л Аргинин за жени? Той не само има положителен ефект върху общото здраве, но и може да помогне при гинекологични проблеми. Добавката може да облекчи менструалните спазми и болки и да повлияе положително върху промените в настроението.

Тъй като тази аминокиселина поддържа съдовете еластични и регулира кръвното налягане и притока на кръв, това може да повлияе и на менструацията. Премахнете неприятните усещания, съпътстващи тези дни и не спирайте да спортувайте с Ел Аргинин на супер цена за доверените ни клиенти.

Не се очакват странични ефекти от умерения прием на L Arginine. За предозиране говорим, когато приемате над 15 грама дневно.

Всеки, който страда от херпесни инфекции, трябва да бъде внимателен с приема. Дори и малките дози биха могли да насърчат вируса. Ето защо в този случай е добре да потърсите мнението на специалист. Л Аргинин не трябва да се приема и след прекаран инфаркт.

Подобрете кръвообращението, хормоналната регулация и ерекцията, върнете си работоспособността и концентрацията, тренирайте с удоволствие и за максимални резултати с нашите добавки L-аргинин на изкушаващи цени.

Това е една от добавките, които задължително трябва да пробвате, ако имате високи спортни амбиции. Предлагаме ви наистина впечатляващ избор, който да ви улесни и да ви спести време и усилия. Която и добавка да изберете от нашия каталог, няма да сбъркате. При нас няма грешни решения!

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон