Топ продукт
Genius Nutrition  WARCRY® - 400 gr на супер цена

Genius Nutrition WARCRY® - 400 gr

74.00 лв.
Genius Nutrition
Производител:Genius Nutrition
Код на продукта: 7542
Наличност: Наличен

Възможни варианти

Безплатна доставка за поръчки над 55 лева100 лева
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес
Физически магазини Fitholic

Виж съставките на продукта

Genius Nutrition Warcry е вашият нов тренировъчен бустер, който ще ви изстреля на нови атлетични висоти. С нова усъвършенствана формула Warcry ви обещава повече енергия, сила и мотивация, за да покажете най-добрата си версия.

Сега имате възможността да дадете на мускулите и сетивата си ново екстремно изживяване. А от Genius Nutrition не веднъж са ни доказали, че знаят как да ви осигурят хардкор тренировка. Вземете своя нов напомпващ бустер и отключете следващото ниво на играта.

С мощна комбинация от Beta-Alanine, L-Tyrosine и Citrulline, Warcry ви осигурява оптимално мускулно изпомпване. А добавениte Caffeine, Huperzine A и Arctic root ще ви направят по-концентрирани по време на тренировка и ще ви дадат силен енергиен тласък.

Genius Nutrition Warcry е вашата нова мощна смес преди тренировка, с която ще промените изцяло правилата на играта. Ако искате да покажете върхова форма и да превърнете всяка тренировка в свой личен рекорд, включете Warcry в предтренировъчната си рутина.

Warcry ви осигурява мощно количество на Citrulline – добре познатата ни аминокиселина, която срещаме често в добавките за напомпване преди тренировка. Той се превръща в L-аргинин в организма ни и увеличава азотния оксид в кръвта. Кръвоносните съдове се разширяват, увеличава се притока на кръв и до мускулите ви достигат повече кислород и хранителни вещества.

В състава на Warcry ще откриете и LYCOPUMP – мощна форма на глицерин на прах, която ви предпазва от дехидратиране по време на силовото натоварване, стимулира изпомпването на мускулите и увеличава производителността ви.

Beta-Alanin също не е включен никак случайно в състава на Genius Nutrition Warcry. Тази аминокиселина е от ключово значение за отделянето на карнозин – протеин, който подсигурява мускулната функция и растеж. Благодарение на тази аминокиселина, се натрупва повече карнозин на правилните места – в мускулите, вместо да бъде изгубен в храносмилателния път. 

Всички тези съставки превръщат Genius Nutrition Warcry в най-мощната формула за мускулно напомпване, сила и енергия, с които спортните постижения са ви гарантирани.

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър