Бета аланин / Beta Alanine

Показани 1 от 20 | 44 (3 Страници)

Beta Alanine е незаменима добавка за повишаване на производителността в тренировките и изграждането на мускули. Но защо е сочена за най-добрата добавка за мускулна издръжливост?

Какво се случва във вашето тяло, когато вземете дневната си доза от нашите страхотни добавки с Beta Alanine?

Бета аланинът увеличава нивото на карнозин в клетките и възпрепятства падането на PH стойността. Това неутрализира действието на млечната киселина върху вашите мускули, като по този начин избягвате мускулната умора.

Високото ниво на карнозин ви гарантира по-пълноценни и продължителни тренировки с повече тонус и концентрация. Това е основната причина много фитнес ентусиасти да приемат добавки с Beta Alanine.

Как влияе бета аланинът върху атлетичните ви постижения?

Какво обяснихме и по-горе, бета аланинът ви помага да се справите с мускулната умора. Но нека разберем малко повече за този процес.

Когато тренирате над аеробния си праг, тялото произвежда лактат. Страничен продукт на лактата са водородните йони. Тези водородни йони подкисляват тялото ни. Редица вещества могат да помогнат на тялото ни да буферира тези йони. Едно от тях е бета аланинът. В резултат на неговото действие можете да поддържате високо интензивни усилия дълго време.

Вероятно сте усещали това парене в мускулите, когато тренирате интензивно. С приема на бета аланин, тялото ви се справя по-добре с натоварването. Това е особено забележимо при интензивни упражнения, при които правите по-дълги и тежки серии.

Приемайки Beta Alanine ще постигнете максимален ефект от силовите тренировки, ще увеличите силата и енергията си и ще тренирате по-дълго.

След като веднъж опитате бета аланин, твърде вероятно е да го включите категорично във вашия хранителен „боен” запас. Малко добавки ви осигуряват такива фантастични резултати  при мускулното натоварване с висока интензивност.

Опитайте нещо различно, вземете таблетки Beta Alanine на изгодна цена с бърза доставка от нас.

Данните сочат, че бета аланинът има оптимално действие при упражнения, по-дълги от 1 минута. Той увеличава мускулната мощност, силата, аеробния капацитет. Това означава, че можете да изпълнявате по-дълги серии, да се справите с по-голямо натоварване, без да имате пристъпи на изтощение.

Кога да приемате нашите добавки?

Ако искате да се възползвате максимално от всички предимства на нашите добавки, взимайте своите Beta Alanin таблетки или прах поне половин час преди тренировка. Винаги приемайте добавката според указанията на производителя, които ще намерите на всяка опаковка.

Имайте предвид, че добавките с бета аланин действат с натрупване. Това означава, че се нуждаете от десетина дни, за да усетите оптималния ефект.

Ползите от добавката се основават на повишаване на концентрацията на карнозин с течение на времето. Ето защо не толкова времето на приема е важно, колкото последователната консумацията на бета аланин всеки ден.

Така че, ако не усетите разлика веднага, не мислете, че добавката не действа при вас.

Имайте предвид и че в началото е възможно да усетите изтръпване, което показва, че добавката действа. То се дължи на стимулацията на нервите под кожата.

Ако искате да опитате нещо наистина добро, което да ви помогне да постигнете спортните си цели, изберете от нашите добавки с бета аланин на страхотна цена. Превъртете играта и преминете на следващото ниво!

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон