Л Глутамин / L Glutamine

Показани 1 от 20 | 165 (9 Страници)

Защо глутаминът е толкова важен за всеки спортист?

Глутамин е естествено срещаща се аминокиселина, която съставлява 20% от всички свободни аминокиселини. По-голямата част от нея се натрупва в мускулите и е от голямо значение за силата и опорно-двигателния апарат, както и за мозъчните функции.

Много спортисти използват добавки с глутамин, за да насърчат изграждането на мускули и да подобрят спортните си постижения. И това не е никак случайно. Глутаминът е аминокиселина от съществено значение за човешкото тяло.

Ако се занимавате с интензивен спорт и не виждате добри резултати последно време, може би вашият глутаминов баланс е нарушен и имате нужда от подкрепа. При интензивно спортуване, след операция или при хронични заболявания, се нуждаете от допълнителен прием на тази важна аминокиселина.

L glutamine се използва от мускулните клетки за регенерация и мускулен растеж. Той насърчава усвояването на гликоген в мускулите, който е основен източник на енергия за спортистите. Когато попълвате запасите си от гликоген, имате повече енергия и се възстановявате по-бързо след тежките си спортни занимания.

Разбира се, можете да си набавите повече гликоген чрез въглехидратите, но те съдържат и не малко калории. Нашите добавки с л глутамин ще ви осигурят повече енергия, без да натоварват диетата ви с допълните калории и да ви карат да се чувствате тежки.

Какво да очаквате от приема на ел глутамин?

По-голяма мускулна маса

Приемът на glutamine ще ви помогне не само да запазите добрата форма на мускулите си, но и да надградите резерва им. Когато тренирате, тялото ви първо изпразва запасите ви от гликоген, които сте получили от въглехидратите. Ако те са недостатъчно, енергията идва от протеините. Това разгражда мускулите.

За да не се случи това, трябва да запълните запасите си от гликоген до ръба. Нашите добавки с л глутамин на прах или капсули ще предотвратят това, от което се страхува всеки културист – разпадането на мускулите.

По-силна имунна система

След тежката тренировка се чувствате удовлетворени, мотивирани и щастливи. Вашият организъм обаче е изтощен и всичките му енергийни резерви са използвани. В това състояние ставате по-податливи на настинки.

Добавките с глутамин са като бустери за имунната система – регенерацията започва незабавно, организмът се възстановява и вие възвръщате силата си.

Трябва да знаете, че стресът, инфекциите, безсънието и операциите са „крадци” на витамини и минерали. Като прибавим към тях и тежките тренировки на прага на силите ви, проблемите с имунната система са неизбежни.

Приемайки глутамин капсули, вие мислите не само за задържането на мускулната ви маса, постигната с много труд и лишения, но и за физическото си здраве.

Загуба на тегло

Нормално е когато увеличите мускулната си маса, да намалите телесното си тегло. Бързият метаболизъм, подкрепен от глутамина, води и до по-малко излишни мазнини в дългосрочен план.

Освен това, когато приемате от нашите глутамин капсули, не чувствате силен глад, който да ви подтиква към безразборно ядене.

По-голяма издръжливост

Нашите добавки с ел глутамин ще ви направят по-издръжливи и това автоматично ще подобри спортните ви резултати. По-високата производителност е от съществено значение, особено ако се налага да тренирате вечер след работа, когато сте изразходили повечето си енергийни запаси.

Кога да приемате добавките с L Glutamine?

След като приемете глутамин таблетки, те започват да действат веднага. След интензивна тренировка нивата на glutamine спадат, което е сериозен повод да подкрепите мускулите си при възстановяването и растежа.

Има достатъчно причини и да приемате добавката преди тренировка, тъй като глутаминът играе важна роля в контролирането на консумацията на глюкоза. Това е особено вярно, ако последното ви хранене е било преди няколко часа. По този начин тялото ви ще преработи директно приетите аминокиселини и няма да прибегне до запасите в мускулите.

Има ли странични ефекти?

Ние предлагаме добавки под формата на л глутамин на прах, капсули и таблетки с натурален състав. Поради това те нямат странични ефекти и се приемат добре, стига да спазвате препоръчителната доза, указана на всяка опаковка.

Изследванията показват, че до 20-25 грама дневно не се очакват никакви странични ефекти.

Имайте предвид че glutamine се произвежда от тялото и може да бъде открит в много храни. Това ограничава силно потенциалните рискове. Въпреки това, бъдете внимателни, ако имате чернодробно заболяване, тъй като предозирането може да наруши лечението ви.

При непрекъснатата дългосрочна употреба е възможно натрупването на излишък от глутамин. Това може да попречи на доброто усвояване на конкурентни аминокиселини.

Какви количества да приемате според нуждите си?

Както споменахме, l glutamine има широк спектър на действие. Ако приемате глутамин на прах за стабилизиране на имунитета, препоръчителното количество е до 10 грама дневно. За насърчаване на протеиновия синтез и регенерацията работещата доза е 10-20 грама. За балансиране на храносмилателната система вашата доза е 3 пъти по 7 грама дневно. За стабилни нива на кръвна захар взимате два, три пъти дневно по 2 грама.

Какво да изберете от нашите добавки с глутамин – на прах, таблетки или капсули?

Ние предлагаме най-добрия глутамин, който може да бъде открит на пазара. Предлагаме ви l glutamine на изгодна цена под формата на прах, капсули или таблетки.

Ако имате време и възможност да си приготвите внимателно дозата, можете да изберете глутамин на прах. Той трябва да се разтвори във вода и прецизно да измерите количеството. Това ще ви е трудно да направите на работа или директно в залата. За сметка на това, прахообразните суплементи се усвояват бързо и действат светкавично.

Глутамин капсули или таблетки са по-лесен вариант за хората в движение, тъй като се приемат директно. Не е необходимо да се разтварят във вода, лесни са за дозиране, но пък изискват повече време за действие.

Която и форма да изберете, резултатът ви е гарантиран. Просто изберете по-лесния за вас вариант, така че да не се затруднявате излишно.

За кого са подходящи?

Не е задължително да спортувате активно, за да приемате нашите добавки с ел глутамин. Можете да ги използвате винаги когато сте подложени на силен стрес, претърпели сте инцидент, имате спад в имунната система.

Вегетарианците често имат недостиг на различни аминокиселини, тъй като не консумират животински мазнини. Те могат да компенсират това с добавки глутамин.

Глутамин за жени, които искат да отслабнат, също е популярна тенденция. И дори не се налага да се подлагате на унищожителен глад.

Разгледайте нашите предложения на висококачествени добавки с л глутамин на страхотна цена и си осигурете мощна защита, подкрепа и превенция.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон