Комплексни аминокиселини

Показани 1 от 20 | 74 (4 Страници)

По време на тренировка човек губи голямо количество аминокиселини, чиято цел всъщност е да повишат ефективността на тренировките, да изградят мускули и да подобрят метаболизма. Ето защо е от ключово значение да се допълни този комплекс аминокиселини, изразходвани по време на физическа активност при тренировка.

Нормалното хранене не е в състояние да възстанови желаното ниво на аминокиселини в организма. За тази цел са създадени специални добавки – комплексни аминокиселини, които решават този проблем. Те се усвояват бързо и се освобождават от излишните въглехидрати и мазнини.

Към днешна дата такива добавки са много популярни сред спортистите. Въпреки това, всеки човек има конкретни предпочитания и изисквания, които му помагат да избере най-добрите комплексни аминокиселини за своя случай. За да закупите правилния продукт за Вас, препоръчваме да използвате няколко критерия:

Разглеждаме източника и количеството на незаменими аминокиселини.

Форма на лекарството: таблетки, прах, капсули или течности. Този критерий зависи повече от индивидуалните предпочитания, но трябва да се има предвид, че таблетните комплекси се абсорбират много по-бавно, отколкото в капсулите. Прахът е слабо разтворим в течност.

Вкус: Предлагаме комплексни аминокиселини с различни вкусове – ягода, малина, портокал, диня и др. Изберете според своите усещания.

Състав: Обърнете внимание на наличието на допълнителни витамини и минерали в състава.

Производител: Всички предлагани от нас комплексни аминокиселини са от реномирани производители, но нашите клиенти имат възможността да избират според своите предпочитания и популярността на продукта на пазара. Все пак е препоръчително да се даде приоритет на доказани марки, които произвеждат качествени продукти не за първа година.

Оценка: Много наши клиенти - мъже и жени - вече са избрали специфични добавки с най-добрите комплексни аминокислени. Благодарение на мненията, обратната връзка от потребителите и препоръките им, всеки следващ заинтересован потенциален купувач може да се запознае с факторите, които са им харесали и онова, което не им допада в конкретната добавка.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон