Течни аминокиселини

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Както името подсказва, тези аминокиселини се продават в готова за пиене субстанция, в опаковки от 25мл (ампули) до бутилки от 500мл или 1 литър. Най-често аминокиселините в течна форма е с по-висока цена от прахообразната поради трудоемкия производствен процес.

Основно предимство на течните аминокиселини е фактът, че се усвояват по-бързо от тялото, като в същото време се приемат по-лесно и удобно в сравнение с аминокиселините на таблетки и капсули. Наред с това се предлагат с различни приятни вкусове, така че максимално да се приближат до усещането за прием на освежаваща напитка.

В сравнение с протеиновите коктейли аминокиселините гарантират по-добро асимилиране и незабавно усвояване в храносмилателния тракт.

В нашия магазин ще намерите само течни аминокиселини от реномирани производители, с доказано качество, на достъпна цена.

Защо да предпочета аминокиселини в течна форма?

Те се абсорбират най-бързо в тялото, като това съкращава времето за получаване на търсения ефект върху мускулните клетки. Течностите по принцип се усвояват най-лесно в организма.

В течните аминокиселини има повече протеини, за сметка на по-малко мазнини и въглехидрати.

Горните фактори предразполагат към по-качествено възстановяване след усилени тренировки, което е от значение за всеки активно спортуващ.

Както всички аминокиселини, тези под формата на течност оптимизират телесния метаболизъм и човек се чувства свеж и изпълнен с енергия.

Прием

Предлаганите от нас течни аминокиселини са специално създадени според хранителните нужди на организма и могат да се приемат преди или след тренировка. Естествено, трябва да се внимава да не се превишава препоръчителната дневна доза, като се има предвид, че тези добавки не заместват разнообразното и балансирано хранене.

Цена

Факт е, че обикновено течните аминокиселини са по-скъпи, но това неудобство е компенсирано с предимствата им, с които вече се запознахме по-горе.

Ако желаете най-доброто за своя организъм, определено трябва да заложите на течни аминокиселини.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон