Цитрулин малат / Citrulline Malate

Показани 1 от 20 | 33 (2 Страници)

Защо Цитрулин малат е перфектната добавка за всички любители на спорта?

L-цитрулинът е аминокиселина, която води до разширяване на кръвоносните съдове и до увеличаване на притока на кръв. По-бързото и по-доброто кръвообращение в мускулите подобрява и вашето представяне по време на тренировка.

L-цитрулинът също така увеличава производството на азот. А както знаем, азотният оксид участва в някои важни процеси на организма. Когато приемате цитрулин, вие подобрявате снабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества. А също така и осигурявате по-бързата им регенерация.

Цитрулин малат е резултат от комбинирането на L-цитрулин и ябълчена киселина. Малатът има антиоксидантен ефект, стабилизира аеробния метаболизъм и ефективно забавя всички състояния на изтощение.

Citrulline malate повишава освобождаването на инсулин и растежния хормон, както и благоприятства използването на другите аминокиселини.

В спортното хранене цутрин малат се приема основно за подпомагане на растежа на мускулната тъкан и увеличаване на чистата мускулна маса.

Повишеното кръвообращение в мускулите подпомага снабдяването им с „гориво” и натрупването на енергийни запаси.

Това ви осигурява допълнителна енергия, която може да повиши производителността ви в спорта. Като бонус получавате и повишена умствена работоспособност и устойчива имунна система.

За кого са подходящи добавките ни с Citrulline malate?

Вече споменахме какви са ползите от приема на капсули с Citrulline malate, но само спортистите ли могат да ги приемат? По принцип цитрулинът е мощно вещество, което може да приема всеки.

Можете да включите към рутината си добавките ни с цитрулин малат на изгодна цена, ако сте на диета и се нуждаете от повече енергия. Цитруилинът ускорява изгарянето на мазнините и стимулира метаболизма.

Не е задължително да тренирате силово, за да взимате добавки. Ако искате да преминете на следващото ниво във вашия спорт, те ще са ви само от полза.

Ползи от приема:

  • Повече азотен оксид в организма за интензивен кръвен поток, оксигенация, по-добро усвояване на глюкозата, за повече сила и мускулен растеж;
  • По-ниски нива на млечна киселина и амоняк за борба с умората и освобождаване от токсичните вещества;
  • По-висока аеробна издръжливост;
  • По-добро мъжко здраве;
  • По-бърза регенерация след натоварване.

Кога и как да го приемате

Цитрулинът може да осигури най-много ползи, когато приемате добавката преди спортните си занимания. Чрез увеличаване и подпомагане на производството на азотен оксид и свързаното с това по-добро усвояване на хранителните вещества от мускулите, той има положителен ефект върху тренировъчната ефективност и издръжливост. Това в дългосрочен план ще доведе до увеличение и на мускулната маса.

Можете да изберете цитрулин малат капсули или добавките ни под формата на прах.

От 3 до 8 грама дневно е работещата доза, която е добре да се приема от 30 до 60 минути преди тренировка.

Ако изберете добавките ни на прах, смесете със студена вода и изпийте самостоятелно или в комбинация с някоя от другите ни добавки за фитнес и здраве.

Разгледайте богатия ни продуктов каталог с Citrulline malate на страхотна цена и направете вашия избор. Подобрете издръжливостта, увеличете силата и напомпайте с енергия мускулите си, за да преминете на следващото ниво.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон