Алфа Липоева киселина

Показани 1 от 20 | 41 (3 Страници)

Алфа липоева киселина е мастна киселина, която се среща в организма на всеки човек. Тя се състои от верига от осем въглеродни атома с два серни атома, прикрепени към нея. Двата серни атома са свързани един с друг, създавайки пръстенна структура. Поради това, ALA е разтворима и в мазнини, и във вода. 

Този антиоксидант можем да получим в скромни количества и от храната, както и от собственото производство в организма. Обикновено я приемаме с храни като месо и зеленчуци, особено спанак.

Въпреки че може да получите алфа липоева киселина от някои храни, количественото й съдържание в тях е ограничено. За съжаление, при много хора има дисбаланс между приема и ежедневните нужди. И в повечето случаи дефицитът може да остане скрит.

Алфа липоевата киселина е една от най-популярните хранителни добавки в световен мащаб. Това отчасти се дължи на изключителните научни открития, които показват, че тя притежава биологични свойства, надвишаващи тези на обикновените антиоксиданти.

Ala достига до части от клетките, които другите антиоксиданти не успяват. Веднъж попаднала там, тя е в състояние да регенира витамините С и В и да повиши нивата на глутатион. Това от своя страна увеличава защитата срещу причинения от възрастта митохондриален разпад.

Добавките са чудесно решение за всеки, който иска да подобри представянето си в спорта, да осигури по-бързо доставяне на хранителни вещества до мускулите, да увеличи мускулната си маса и да поддържа добри нива на кръвната захар.

Добавките с липоева киселина са много добър антиоксидант, ползите от който са неизмерими за човешкото здраве. Те са застъпени в поддържащото здраве от дълги години и се включват в лечението на определени видове нервни увреждания. Могат също така да помогнат при два вида диабет.

Защо алфа липоевата киселина е толкова важна?

Основната й функция е да предотврати увреждането на клетките. Алфа липоевата киселина също така работи добре по възстановяването на някои витамини като С и Е. Има и редица доказателства, че помага за разграждането на въглехидратите в тялото и превръщането им в енергия.

Алфа липоевата киселина помага също за предпазване на мозъка от нараняване и увреждане. Тя намира приложение и в лечението на определени заболявания на черния дроб. А ако често се оплаквате от изтръпване и бодежи в стъпалата и краката, може да се избавите от тях с приемането на някоя от нашите алфа липоева киселина капсули или таблетки. Те със сигурност ще ви помогнат да смекчите „щетите” от хроничните си болежки.

Алфа липоевата киселина има потенциал да ви помогне и в борбата със стареенето на кожата. С помощта на мощния си антиоксидантен ефект тя може да бъде и отлична превенция от увреждане.

Ако искате да се възползвате от всичко това, разгледайте страхотните ни предложения за алфа липоева киселина на супер цена.

Има ли разлика между липоева киселина и алфа липоева киселина?

Обикновено употребяваме двата термина взаимнозаменяемо. Всъщност първата форма отнасяме до R изомера, докато ala до комбинацията от S и R изомери.

Видове

Липоевата киселина се състои от две различни форми със значително различни свойства. Формата „R” е биологично активният компонент, който е отговорен за феноменалния антиоксидантен ефект. Формата „S”  се произвежда синтетично и не е много биологично активна.

Човешкото тяло обикновено произвежда и използва r алфа липоевата киселина, активна форма. Точно тя намалява възпалителните процеси и е доказано по-мощна от комбинираните „R” и “S” форми.

Ер-алфа липоевата киселина е естествена и ендогенна форма, която превъзхожда синтетичната S-алфа липоева киселина или обикновената смесена форма. Тя има най-благоприятни за здравето ефекти и не натоварва организма.

R-ala е най-чистата форма, усвояваща се много добре и е най-близка до естествената й форма в организма. Тя изисква по-малки количества, за да действа оптимално и е винаги предпочитаният избор.

Разгледайте нашите високачествени добавки с р-алфа липоева киселина, които имат 100% естествен състав. Защитете клетките си от агресивните свободни радикали с най-добрата алфа липоева киселина, която се предлага на пазара.

R ala може да бъде използвана като защита при много заболявания. Вероятно и вие сте запознати с негативното въздействие н свободните радикали? Те атакуват безмилостно клетките ни и водят до редица заболявания. И това може да бъде предотвратено. Подкрепете тялото си в ежедневната борба с тях с помощта на нашите алфа липоева киселина таблетки или капсули с превъзходно качество.

Няма съмнение, че r ala е най-мощният антиоксидант, който не само ви предпазва от болести, но и ви гарантира че другите антиоксиданти ще бъдат използвани добре от организма ви. Това води до висока ефективност на антиоксидантната ви защита. Така че, предпазвате клетките от увреждане по няколко начина.

Също така, R ala снабдява клетките с нова сила, контролира кръвната захар и холестерола, облекчава болките, поддържа мозъка активен, като предотвратява деменцията.

Има ли странични ефекти от приема?

Добавките с ala се приемат добре и много рядко предизвикват странични ефекти. Обикновено те се изразяват в алергичен обрив, храносмилателни проблеми, безсъние или умора.

Тъй като не са изключени някои взаимодействия с медикаменти, е желателно да потърсите мнение на специалист в следните случаи: приемате лекарства за диабет или за щитовидната жлеза; на химиотерапия сте; имате недостиг на витамин В1.

Защо да изберете нашите добавки?

Ние предлагаме хранителни добавки с доказано качество на утвърдени производители. Стараем се да ви предложим най-новите, най-усъвършенстваните и ефективни формули, които работят безотказно.

Вярваме, че нашият богат избор на добавки с алфа липоева киселина (р форма) на страхотна цена ще ви помогне да откриете правилните продукти за вас.

Снабдете се с повече енергия, защитете телесните клетки и тъкани, спрете зловредното влияние на свободните радикали. Подкрепете тялото си в детоксикацията и се отървете от всички вредни токсини и тежки метали. А също така и изгаряйте по-ефективно мазнините, за да се радвате на атлетична фигура. Губете килограми, но не и доброто си настроение.

Подкрепете организма си в борбата със стареенето и хроничните заболявания. Защото животът е един и от нас зависи дали ще го живеем пълноценно и удовлетворяващо.

Вземете шепа младост още сега от нашата богата колекция алфа липоева киселина и се радвайте на живота на всяка една възраст. Защитете се по най-добрия начин от свободните радикали с нашите качествени добавки.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон