Кверцетин - Quercetin

Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)

Кверцетин е химично съединение, което може да бъде открито в много плодове и зеленчуци. Той е известен още като изключителен биофлавоноид заради мощния си антиоксидантен ефект и другите ползи, които носи на човешкия организъм.

Добавките с кверцетин са изключително популярни, тъй като повечето хора не успяват да си набавят нужното количество от него чрез храната. А ако имате завишени нужди от този флавонол, е невъзможно да се ангажирате с такива количества растителна храна дневно.

Нашите добавки Quercetin ще ви помогнат да укрепите общото си здраве, да подсилите имунната си система и да се възползвате от всички преимущества на този антиоксидант.

Ограничете възпаленията в организма с нашите Quercetin добавки сега на супер цена

Едно от най-важните предимства на кверцетина е способността му да намалява възпаленията в организма. Той има мощни противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти, които са важни за всеки, който иска да подобри здравето си.

Ние ви предлагаме добавки с комбинация от кверцетин и витамин С като ефективен начин за намаляване на възпалението и оксидативния стрес.

Кверцетин инхибира производството на хистамин, който често е отговорен за алергичните реакции. Като блокира неговата функция, кверцетинът помага на тялото да намали възпаленията.

Ние също така ви предлагаме Quercetin Complex, който ще се погрижи както за доброто сърдечно здраве, така и за кръвоносните съдове. Благодарение на богатия си състав, Quercetin Complex ще ви осигури имунна подкрепа, ще облекчи симптомите на алергия и ще ви подкрепи в борбата с признаците на стареене.

Подкрепете имунитета с кверцетин добавка

Както вече споменахме, нашите добавки с антиоксидант кверцетин укрепват имунната система. Те имат благоприятен ефект върху организма и увеличават вашата устойчивост към вируси и патогени.

Редица изследвания показват, че кверцетинът има мощни антивирусни свойства, което го прави идеално средство за избягване на инфекциите. Приемайте нашите кверцетин таблетки или капсули особено в зимния сезон, за да предотвратите заболяванията.

Здрава кръвоносна система

Кверцетинът подобрява кръвоносната система, насърчава здравословното кръвно налягане и здравословния липиден профил. Ако имате колебания на кръвното налягане или слаби кръвоносни съдове, можете да приемате от нашите добавки.

Не случайно Quercetin е в ТОП 5 за добавки, насърчаващи здравето на сърцето.

Ограничете лошото въздействие на стреса

Няма как да избегнете стреса, независимо къде живеете и работите. Можете обаче да минимизирате последствията от него като приемате кверцетин капсули или таблетки.

Кверцетинът намалява нивата на кортизол и увеличава потенциала на организма да управлява стреса. Добавките с този антиоксидант намаляват реакциите ви при стрес, като потискат някои хормони, отговорни за по-бурното ви поведение.

Чувствате се по-спокойни и не реагирате агресивно в ситуации, които доскоро са ви причинявали голям дискомфорт. Това автоматично се отразява положително на здравето на сърцето и на нивата на кръвното налягане.

Повишете енергийните си нива само с 3 таблетки дневно

Няма съмнение, че приемът на добавки Quercetin от нашия богат каталог ще подобри атлетичните ви резултати и ще повиши енергийните ви нива. Ако това е вашата цел, при нас сте на правилното място. Ние ви обещаваме страхотни резултати и много лични рекорди, след като добавите кверцетин таблетки или капсули в спортната си рутина.

Нашите добавки quercetin ще ви дадат с около 4% повече кислород по време на тренировка и с около 13% повече издръжливост.

Ако досега сте разочаровани, защото имате чувството, че само си губите времето във фитнеса, може би е време да преосмислите рутината си. Накарайте упражненията да работят на 100% за вашите спортни цели, като повишите енергийните си нива.

В резултат на приема на кверцетин ще стимулирате не само мускулните, но и мозъчните клетки. А това вече ще вдигне летвата изключително високо по отношение на атлетичните ви постижения. Защото когато мускулите и мозъкът работят в пълен синхрон, успехът е на една крачка разстояние.

Странични ефекти от приема

Въпреки че добавките с кверцетин, които предлагаме за цяла България, са напълно безопасни и доказано насърчават доброто здраве, те могат да повлияят на приема на някои лекарства като: антибиотици, лекарства, които се разграждат от черния дроб, Р-гликопротеинови субстрати.

Ако приемате някакви лекарства, можете да се консултирате с вашия лекар. Заедно преценете дали добавките кверцетин ще имат неблагоприятни ефекти във вашия случай.

Когато приемате кверцетин в препоръчителната доза, не сте застрашени от никакви странични ефекти. Можете да ги комбинирате и с някои от другите ни хранителни добавки с натурален състав.

Възползвайте се от страхотните ни предложения и подкрепете организма си в натоварения си график и спортна рутина. Нашите кверцетин таблетки на цена, която определено ще ви впечатли, са идеалното ви решение за стресиращото ежедневие и тежките силови тренировки.

Дайте тласък на имунитета и забравете за настинките и вирусите, които ви мъчат през зимните месеци. Укротете алергиите и успокойте сърцето. Не се предавайте пред оксидативния стрес, защото той подкопава здравето ви коварно и неусетно.

Решението е едно: добавките с кверцетин от обновения ни каталог. Не се примирявайте с умората, с вирусите и стреса. Атакувайте ги мощно с Quercetin.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон