Коензим Q10

Показани 1 от 20 | 76 (4 Страници)

Коензим Q10 е необходим на всички живи телесни клетки за генерирането на енергия. Той има изключителна функция във всяка една от тях. Нужен ни е за да осигурим жизнена енергия на всяка отделна телесна клетка от „главата до петите”.

Всичко, което консумираме чрез храната, в крайна сметка се превръща в аденозинтрифосфат в нашите телесни клетки. Това е върховният и единствен източник на енергия за клетките, това е чистата жизнена енергия. Без него буквално няма живот! И в последната стъпка от генерирането на енергия, в ключовия момент, на „сцената” излиза коензим q10.

Коензим Q10 присъства много силно в клетите и тъканите, където трябва да се генерира много енергия, като мускулите. А кой е най-важният ни мускул? Точно така – сърцето. Ние измерваме най-високите количества от това вещество в сърцето, а също така и в черния дроб и панкреаса – навсякъде, където има метаболизъм в щедри дози.

Но това не е всичко. Коензим Q10 е мощен антиоксидант, който предпазва ефективно почти всички мембрани от свободните радикали. Той е незаменим при сърдечните, мускулните и мозъчните заболявания. Дава ни енергия и в същото време ни предпазва от твърде много оксидативен стрес. С него проблемът става по-малък.

Коензим q10 може да бъде абсорбиран чрез някои храни, както и да се произвежда от организма. Тъй като той се съдържа основно в рибата, месото, ядките и някои растителни масла, не винаги успяваме да си го набавим в нужните количества. Колкото и да се стараете, приемът на този антиоксидант от храната е сравнително нисък.

Следователно, ако искате да се възползвате максимално от всички негови ползи, може да приемате от нашите страхотни q10 добавки. Повишеният им прием има положителен принос при много заболявания.

Можете да направите наистина много, като да си осигурите невероятен енергиен тласък, с нашите коензим q10 капсули или таблетки.

Защо е важно да приемате коензим q10?

С напредването на възрастта производството на коензим q10 от организма започва да намалява. И с намаляването на скоростта на образуването му, намалява и съдържанието на това изключително важно вещество в телесните ни клетки. Наред с това намалява и производството на енергия – остаряваме, уморяваме се и всичко някак си се забавя.

Не се чувстваме толкова енергични, колкото сме свикнали. Някои задачи, които довчера не са представлявали проблем, започват да ни тежат. Усещаме, че не сме толкова ефективни в ежедневието, колкото бихме искали. И това не добре. Тук можете да си помогнете сами с избора на някоя от нашите качествени и проверени q10 добавки на страхотна цена.

Има и още един фактор, освен възрастта, който се отразява, за съжаление, негативно върху производството на този коензим от организма: начинът ни на живот.

Стресът, лекарствата, токсините от околната среда, тютнопушенето и алкохолът се преплитат в изключително негативна комбинация за нашето здраве. Всички те водят до загубата на коензим q10.

Ето защо определено има смисъл да допълните диетата си с нашите q10 хапчета или капсули. Това е особено важно, ако имате проблем със сърцето За съжаление, сърдечните удари, високото кръвно налягане и диабетът са много често срещани в наши дни. Така че, не позволявайте да стигнете толкова далече.

Вземете мерки, преди да е станало късно. Направете нещо по въпроса още сега и смело посегнете към нашия коензим q10 в най-добрата и ефективна формула. Осигурете повече здраве за сърцето и повече енергия за клетките и без никакъв риск.

Проучванията показва, че само след 1 месец прием на q10 хранителна добавка се наблюдава подобрение на сърдечната недостатъчност. При сърдечната аритмия и ангина пекторис успехите са също толкова добри. След 6 седмици прием се наблюдава значително подобрение на сърдечната дисфункция след сърдечен удар. Устойчивостта и качеството на живот се повишават и то при много добра поносимост към добавките.

За кого са подходящи?

Въпреки че изброихме положителните ефекти от приема на коензим q10 добавки при хората със съществуващи сърдечни проблеми, от тях могат да се възползват и напълно здрави хора.

Приемайте превантивно q10 таблетки за пиене. Ако спортувате активно или се нуждаете от повече жизнена енергия, подложени сте на силен стрес в работата и ежедневието, тези добавки са точно за вас.

Съвременните хора живеят в среда, която подлага на изпитание тяхната устойчивост, здраве и психическо равновесие. Всичко това се отразява негативно първо на сърцето. Ако рискът е завишен поради различни обстоятелства, коензим Q10 е жизненоважен.

Защо да изберете нашите Q10 добавки?

Ние предлагаме хранителни добавки с чист и 100% естествен коензим q10 за пиене на утвърдени производители, с високо качество и отличен натурален състав. Можете да изберете разфасовка от 30, 45, 50, 60 и дори 180 капсули, така че да имате от тях винаги под ръка. Ако предпочитате добавки под формата на таблетки, ние имаме отлични предложения.

Проблемът често е със самото усвояване на този антиоксидант от организма, тъй като е мастноразтворимо вещество, абсорбиращо се трудно. Добавките, които ние предлагаме, се усвояват лесно и в осигуряват точното количество, от което имате нужда през деня.

Ако не можете да си представите живота без спорт, вероятно мускулните болки са ви добре познати? Физически активните хора са склонни в по-голяма степен да страдат от недостиг на коензим q10, тъй като по време на спорт той се разгражда допълнително.

Освен това, приемът на добавки коензим q10 съкращава времето за регенерация след мускулно натоварване, което е незаменимо за тези от вас, които се трудят неуморно над тялото си във фитнес залата.

Добавките с този антиоксидант може да подобрят и плодовитостта. При жените броят на яйцеклетките намалява с годините, а рискът от оксидативно увреждане се увеличава.

Разгледайте богатия ни каталог с хранителни добавки и изберете коензим q10 на цена, която ще ви накара да се върнете отново при нас.

Има ли странични ефекти от приема?

Проучванията до този момент не показват възникването на нежелани ефекти от приема на тази хранителна добавка.

Колко дълго можете да ги приемате?

Ако имате сериозен дефицит, трябва да приемате таблетки с коензим Q10 поне три месеца. В останалите случаи можете да правите периодични почивки според възрастта, начина ви на живот и общото здраве.

Винаги приемайте добавките с храна, тъй като по този начин активната съставка в тях се усвоява най-добре.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон