Хранителни добавки на растителна и билкова основа

Показани 1 от 20 | 876 (44 Страници)

Добавките на растителна и билкова основа могат да укрепят здравето ви по отговорен и полезен начин. Те съдържат висока концентрация на определени натурални екстракти, витамини и минерали, които повлияват положително здравето ви по няколко начина.

Нашите растителни и билкови хранителни добавки ви осигуряват здраве от природата без синтетични витамини и минерали, без консерванти и изкуствени оцветители, без „пълнежи” с празни калории и съмнителен състав.

Всички хранителни добавки на растителна и билкова основа, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са с мощни съставки, които обаче са нежни към тялото ви. Именно защото са естествени, те се разпознават от организма и се усвояват по-лесно. Съдържат различни активни съставки, но с една цел: да укрепят здравето ви, като подпомогнат имунната ви система и увеличат жизнените ви сили.

Защо да приемате добавки на растителна и билкова основа?

Разнообразната и балансирана диета с много плодове и зеленчуци е важна за доброто здраве. За съжаление днешната храна вече не ни дава достатъчно от това, от което се нуждаем. И не винаги е лесно да се храним балансирано, особено в натоварените дни. Тогава хранителните добавки на билкова основа могат буквално да ни спасят от недостиг на важни витамини и минерали, от спад в имунната система и редица други неприятни състояния.

Ежедневното допълване на диетата с качествени билкови добавки и суплементи на растителна основа е сигурен начин да насърчите доброто здраве. И това е особено важно в зимния период, когато организмът ни е атакуван от множество вируси и патогени, а храната ни е по-бедна откъм пресни плодове и зеленчуци.

Ако искате да си осигурите мощна защита с активни съставки, които тялото ви приема за естествени, помислете за нашите:

  • Имуностимулатори
  • Адаптогени
  • Ашваганда
  • Добавки за прочистване на черен дроб
  • Добавки в грижа за простатата
  • Хранителни добавки за сън
  • Добавки за мъжко здраве и либидо.

Растителните и билкови добавки са идеално допълнение към съвременните лекарства, но за разлика от тях не водят до привикване и както казахме по-горе – нямат сериозни странични ефекти.

Както знаем, различните лекарства натоварват черния дроб и не рядко предизвикват нежелани реакции. Въпреки че с хранителни добавки на растителна основа не можете да лекувате сериозни състояния, те са безвредно допълнение към всяко лечение. Разбира се, можете да се консултирате с вашия терапевт кои точно билкови добавки да включите в рутината си.

Разгледайте нашите висококачествени и щадящи натурални добавки на топ цена и изберете най-подходящите за вас. Помислете за имунната си система, преборете се с проблемите със съня, прочистете черния дроб и премахнете безпокойството – ние ви предлагаме натурално решение за всеки проблем.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон