Добавки за повишаване на либидото

Показани 1 от 20 | 36 (2 Страници)

Тестостеронът е основният мъжки хормон, който стимулира растежа на скелетните мускули и също така поддържа репродуктивната система на мъжа. И при двата пола този хормон е от съществено значение за либидото. Ниските му нива обикновено са отговорни за слабото сексуално влечение и ерекцията.

За добър сексуален живот е важно кръвоносните съдове да са здрави и тестостеронът да е на ниво. Когато възникнат сексуални проблеми, хранителните добавки са най-лесното и достъпно решение за преодоляването им.

С какво могат да ви помогнат хранителните добавки за повишаване на либидото?

Нашите хранителни добавки са на билкова и растителна основа, което означава, че са безопасни. Те съдържат прецизно подбрани натурални екстракти, доказали действието си върху мъжкото здраве от десетилетия.

Основни предимства на добавките, повишаващи либидото:

  • Стимулиране на ендокринната система и повишаване нивата на тестостерон
  • Подобряване на сексуалните възможности
  • Повишаване на сексуалното желание
  • Поддържане на добро настроение чрез стабилните нива на хормона допамин
  • Балансирана енергия и благополучие.

Какво да пия за либидото? Какво помага при ниско либидо при мъжете? Коя е най-добрата билка за либидото? Ако си задавате тези въпроси, вероятно ще ви е интересно да научите, че растението Мака е истински първенец в това отношение.

  • Мака

Това растение, известно още като перуански женшен, не само повишава либидото, но и носи редица други ползи. Мака е естествен енергиен бустер, подпомага плодовитостта, подобрява настроението и балансира хормоналния баланс.

Мака съдържа и завидни количества калций и желязо. Калцият допринася за енергийното снабдяване на телесните клетки, а желязото е необходимо за производството на енергия. Поради тази причина Мака се използва като традиционен метод за лечение на анемия и хронична умора.

В допълнение растението ще подобри спортните ви постижения и ще увеличи издръжливостта ви. Билката спомага за поддържане на адаптивността ви в забързаното ежедневие, а всичко това също се отразява положително на сексуалния ви живот.

  • Тонгкат Али

Този храст расте в тропическите гори на Югоизточна Азия и от векове се използва като средство за повишаване на либидото. Често влиза в състава на хранителните добавки за мъжко здраве и обикновено работи в комбинация с Мака или Миура Пуама. Смята се, че Тонгкат Али е 5 пъти по-силен от корейския женшен.

  • Екстракт от Епимедиум

Epimedium дължи до голяма степен повечето си благоприятни за здравето ефекти на активната съставка икариин. Билковият екстракт има потенциала да подпомогне производството на тестостерон, поради което е често срещана съставка от нашите добавки за либидо.

Освен това екстрактът от Епимедиум стимулира кръвообращението, регулира нивата на кортизола, поддържа устойчивостта на организма и осигурява подкрепа при болки в ставите.

  • Екстракт от Дамяна

Този естествен афродизиак е известен с благоприятното си въздействие върху сексуалната функция. Той също така повишава енергийните нива, намалява безпокойството и помага при инфекции на пикочните пътища.

Като съставка от нашите хранителни добавки за либидо, екстрактът от Дамяна може да ви помогне да повишите либидото си и да подобрите сексуалния си живот.

Кой може да приема хранителна добавка за либидо?

Хранителните ни добавки за мъжко здраве и либидо са подходящи за всеки, който търси естествено средство за подобряване на сексуалния си живот. Обикновено те са и първата стъпка в лечението на сексуалната дисфункция. Това е така, защото са напълно безопасни и действително повишават либидото.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон