Хранителни добавки за черен дроб

Показани 1 от 20 | 86 (5 Страници)

Здравият черен дроб е от съществено значение за нашето тяло. Черният дроб е важен орган, който отговаря за разграждането на токсините и регулиране на хормоните. Той е като филтър, който ни предпазва от вредните вещества и когато не работи правилно, рискът от здравословни проблеми се увеличава. Ето защо е важно да детоксикираме черния дроб редовно.

Какви са симптомите на претоварен черен дроб?

  • Умора и липса на енергия
  • Болка в корема или дясното рамо
  • Пожълтяване на кожата и очите
  • Тъмна урина
  • Подуване на корема и краката
  • Загуба на апетит и отслабване.

Кога е полезно да помислите за хранителни добавки за прочистване на черния дроб?

Черният дроб има редица важни функции и е като „мощна прахосмукачка” за вашето тяло. Затова за всеки би било полезна детоксикацията от време на време. В някои случаи това е изключително важно, за да гарантирате работата на този орган в правилната посока.

В допълнение към филтрирането на кръвта от токсични и вредни вещества, черният дроб има редица други функции. Той регулира кръвната захар. Глюкозният излишък в кръвта се съхранява временно като гликоген в черния дроб и мускулите. Ако нивото на кръвната захар спадне, складираният гликоген може да се превърне обратно в глюкоза.

Черният дроб също съхранява желязо и витамини. Затова неговите функции са изключително отговорни. Когато консумирате редовно много храна със захари, мазнини или токсини, които идват под формата на консерванти, изкуствени оцветители и други, го претоварвате изключително много. Най-добрата хранителна добавка за черния дроб ще му помогне да разгради токсините по-лесно, за да бъдат изхвърлени от тялото ви максимално бързо.

Алкохолът затормозява изключително много черния дроб, поради което при редовната му консумация прочистването е повече от задължително. И това може да стане с по-здравословни навици и прием на хранителни добавки за черен дроб. За целта се хранете с повече плодове и зеленчуци, пийте достатъчно вода и изберете от нашите висококачествени и ефективни добавки за черния дроб.

Лекарствата също са фактор, който натоварва черния дроб, затова е желателно да се приемат само при нужда. Много хора пият прекалено много сериозни медикаменти, без те да са изписани от лекар. Понякога редовният прием на лекарства е наложителен, поради което можете да помислите за подкрепа под формата на хранителни добавки за черен дроб.

Екстракт от бял трън

Всички храни, абсорбирани от храносмилателния тракт, включително вредни вещества като алкохол, лекарства, токсини, се филтрират от кръвта ни от черния дроб, съхраняват се или се превръщат в други вещества. Понякога поради заболяване или прекомерно натоварване с нездравословни вещества, черният дроб е дисбалансиран. Възможно е това да доведе до сериозно увреждане.

Белият трън има потенциала да детоксикира черния дроб и да регенирира чернодробните клетки. Дори увреждане от заболявания като хепатит, продължителна употреба на антибиотици, болкоуспокояващи или алкохол може да бъде преодоляно с помощта на добавка за черен дроб с екстракт от бял трън.

Разгледайте нашите добавки Swanson Milk Thistle, Essence Nutrition Milk Thistle, Swanson Uric Acid Cleanse, Now Liver Refresh, Biotech USA Milk Thistle, Biovea Milk Thistle и Jarrow Formulas Milk Thistle. Всички те имат потенциала да прочистят ефективно черния ви дроб.

Екстракт от магарешки бодил

Магарешкият бодил също е идеално средство за прочистване, защита и подкрепа на черния дроб. Растението може да намали щетите, нанесени от алкохола, вредните храни, никотина и токсините. Той също така намалява лошия холестрол и увеличава антиоксидантната защита на организма.

Екстрактът от магарешки бодил в комбинация с други билкови детоксикиращи екстракти може да укрепи клетъчните мембрани и да стимулира дейността на черния дроб.

Ако търсите най-добрите добавки за здрав черен дроб, не пропускайте нашите предложения с екстракт от магарешки бодил като Amix Nutrition Liver Cleanse и Now Liver Refresh, Cvetita Herbal Thistle Max, OstroVit Milk Thistle. Всички те са отлични хранителни добавки за пречистване на черен дроб, които ще ви донесат и допълнителни здравни ползи.

Корен от глухарче

Глухарчето е ценено от древни времена заради големите си ползи за здравето. Растението помага за прочистване на тялото, има тонизиращ ефект върху черния дроб, стимулира храносмилането и идеално поддържа метаболизма.

Благодарение на специалните си съставки, глухарчето може да осигури на тялото ви много хранителни вещества. В допълнение, растението е естествен детоксикатор, което го прави отлично средство за борба със задържането на течности.

Глухарчето също така подобрява храносмилателните процеси, като предотвратява запека. Също така е отличен стимулант, който подобрява дейността на бъбреците. Може да намали нивата на пикочната киселина.

Растението може да се използва и за отстраняване на камъни в бъбреците, а доброто съдържание на желязо го прави добър помощник при анемия.

И накрая, глухарчето също помага за пречистване на кръвта и освобождаване на тялото от токсини, позволявайки му отново да работи оптимално.

При нас можете да откриете хранителни добавки  за черния дроб с екстракт от глухарче, с които лесно да провеждате периодичен детокс. Добър вариант е добавката ни Swanson Dandelion Root, която помага и при стомашни проблеми и жлъчни камъни.

В богатия ни продуктов каталог ще откриете най-добрите за детоксикация на черен дроб добавки. Освен екстракти от бял трън, магарешки бодил и корен от глухарче, ви предлагаме още прецизно подбрани екстракти от листа на артишок, куркума, Гъба Рейши.

Предлагаме ви също така добавки, които едновременно прочистват черния дроб и подобряват метаболизма на макронутриентите. Когато усвоявате по-добре хранителните вещества, вие се чувствате по-силни, енергични и продуктивни. Добавката ни Allnutrition Livsupport е отлична формула за цялостно подобряване на здравето с внимателно подбрани компоненти.

Защо детоксикацията с добавки за черен дроб е за предпочитане?

Много хора провеждат детоксикация с плодови сокове, която обаче от една страна води до сваляне на килограми, от друга – дразни стомаха. Диетата с плодове определено не е за всеки. Често тя води до шок за организма, което носи със себе си риск за здравето. Захранването след гладуването също води до неприятни странични ефекти.

Тук решението могат да бъдат именно нашите хранителни добавки за пречистване на черния дроб. С тях получавате същите резултати, както с плодовите сокове и глада, но без риск за здравето. Освен това нашите добавки съдържат допълнителни натурални съставки, които ви носят широка гама от важни хранителни вещества.

Така че, ако не искате да гладувате, или имате чувствителен стомах, помислете за прочистване с хранителна добавка черен дроб. Можете да провеждате детоксикация веднъж или два пъти годишно, или след продължителен прием на лекарства.

Винаги, когато усетите симптомите на претоварения черен дроб, които описахме по-горе, можете да проведете 30-дневно прочистване. Можете да подпомогнете процеса с повече здравословна храна и вода. Не забравяйте, че поддържането на черния дроб е ваша задача за цял живот. Но това пък ви гарантира отлично здраве и висок жизнен тонус.

Изберете нашите качествени хранителни добавки черен дроб, за да се освободите от токсините и да усвоявате по-добре хранителните вещества от храната. Те ще ви помогнат и за редица други проблеми и ще подкрепят цялостното ви здраве.

За оптимален резултат винаги следвайте препоръките на производителя.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон