Инозин / Inosine

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Инозин е сред най-търсените хранителни добавки в света на спорта. Тя е особена популярна в силовите спортове и тези за издръжливост. И това не е никак случайно!

С помощта на нашите висококачествени добавки inosine на най-добра цена можете да подобрите качеството и продължителността на тренировките си за постигане на големия успех.

Но какво точно е инозин?

Inosine е вещество, което има пряка роля в метаболизма на глюкозата. Той може да подпомогне редица биологични процеси, като увеличава притока на кръв и противодейства на хипоксията – състояние на недостатъчен приток на кислород за клетките и общо за цялото тяло. Концентрира се основно в скелетните мускули и миокарда.

Употребата на таблетки инозин е свързана с повишена физическа работоспособност и издръжливост, анаболни процеси и защита на сърдечния мускул. Следователно можете да очаквате по-висока производителност, благодарение на мощния прилив на енергия.

Инозинът също така е междинен продукт на синтеза на АТФ и по този начин води до повишаване на нивото му в тялото. Това от своя страна позволява на кръвоносните съдове да се разширяват, а притокът на кислород и хранителни вещества да се ускорява.

Защо да използвате добавки с Inosine?

  • За да стимулирате метаболитните процеси и да снабдите мускулите с макроенергийни съединения
  • За да стимулирате синтеза и на други нуклеотиди и за да засилите действието на редица ензими
  • За да подобрите сърдечно-съдовите и метаболитните процеси в миокарда
  • За да подпомогнете запълването на червените кръвни клетки с кислород и за да противодействате на хипоксията
  • За да стимулирате изграждането на мускулните протеини и въглехидратната обмяна
  • За да противодействате на умората и за да насърчите умствената дейност
  • За да увеличите своята издръжливост по време на тренировка, да правите повече повторения с по-големи тежести
  • За да неутрализирате млечната киселина и по-бързо да възстановите уморените си мускули.
  • За да подкрепите имунитета си и да се справяте по-бързо с вирусните инфекции, както и да избегнете появата на рецидиви.

Можете ли да изгорите повече мазнини?

Inosine стимулира термогенезата и превръщането на белите в кафяви мастни клетки. Кафявата мастна тъкан играе важна роля в този процес и насърчава сърдечно-съдовото здраве. Загубата на кафяви мастни клетки при затлъстяване или в напреднала възраст може да подобри общото здраве.

Освен това, когато увеличите продължителността на тренировките, вие автоматично изгаряте повече мазнини и изграждате повече мускули.

За кого е подходящ?

Нашите таблетки с инозин са подходящи за всеки, който иска да покаже повече в спорта, а и извън него. Те са лесен начин да подобрите своето представяне, да удовлетворите нарастващите си изисквания към личните си постижения, да поддържате постоянно енергийно ниво и да не загубите мотивацията си. Можете да закупите от нас инозин на изгодна цена само от утвърдени производители, които ви гарантират качество и безопасност.

Как се приема?

Тъй като това е добавка за насърчаване на енергията и издръжливостта, е най-добре да я приемате преди тренировка. Можете да започнете с по-малка доза и да я увеличите ако я понасяте добре.

Възползвайте от всички предимства, които посочихме по-горе и подкрепете организма си с инозин таблетки на изгодна цена от нашия онлайн магазин.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон