Креатинови матрици

Показани 1 от 20 | 28 (2 Страници)

Креатинът е най-мощната тренировъчна добавка, която можете да приемате, за да подобрите цялостното си представяне и успех в бодибилдинга и пауърлифтинга. В съчетание с невероятните предимства на креатиновите матрици, вие имате неукротима сила и неограничен потенциал.

Креатинът е хлябът и маслото за всеки силов атлет. Балансираната диета ще осигури минимални количества следи от креатин, но добавянето на креатинови матрици в регулирана доза ще осигури анаболна сила, сила, издръжливост и ще ускори вашето възстановяване.

Creatine matrix е създаден за:

Увеличаване на силата: Доказано е, че креатин монохидратът позволява по-голям трансфер на енергия само с една тренировка.

Съкращаване на времето за възстановяване: Оптималните нива на креатинин в кръвта намаляват времето за възстановяване и ви подготвят за следващата тренировка.

Насърчаване на растежа на чиста мускулна маса: За разлика от много средства за увеличаване на масата или традиционни креатини, предлаганите креатинови матрици насърчават оформянето на чиста мускулна маса и сила.

Увеличаване на анаеробната мощност: Креатинът е безспорно най-добрата добавка за фитнес за преместване на вашите граници при по-големи и по-тежки комбинирани вдигания.

Основната цел на всяка тренировъчна програма е да тренирате възможно най-интензивно, стимулирайки растежа и представянето в своя спорт – като минимизирате риска да станете жертва на наранявания или мускулни проблеми. Практиката от десетки години доказва, че добавянето на креатин помага на спортистите, особено в силовите спортове, да се представят на високо ниво и да се възстановяват по-бързо без постоянен страх от претоварване или наранявания.

Предлаганите от нас кератинови матрици съчетават най-доброто от креатиновите добавки, така че да се насладите на упражненията без риск за своето здраве.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон