Креатин Етил Естер / Creatine Ethyl Ester

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

На пазара има най-различни форми на добавки с креатин, разработени предимно за да се увеличи максимално усвояването на креатина. Твърди се, че креатин етил естерът повишава бионаличността на креатин.

Creatine Ethyl Ester е усъвършенствана форма на креатин – естерифициран креатин, който осигурява по-добра стабилност и голяма ефективност. Този вид е подходящ за скорост, издръжливост и силово-скоростни спортове (хокей на лед, баскетбол, хандбал и катерене).

Редовният прием на Креатин Етил Естер повишава мускулната ефективност по време на интензивни тренировки. За да засилите ефекта му, препоръчваме да го използвате в така наречените цикли на креатин. Благоприятният ефект се постига при прием на поне 3 g на дневна доза.

Предназначен за:

  • Подобряване на мускулната ефективност
  • Високоинтензивни трениращи спортисти

Препоръчителен прием: 3 капсули около 45 минути преди физическо натоварване и 3 капсули след края на тренировка. Максималната дневна доза е 6 капсули Креатин Етил Естер. Не превишавайте препоръчваната доза.

Креатинът се намира в малки количества в мозъка, черния дроб, бъбреците и тестисите, докато приблизително 95% от запасите се намират в скелетните мускули. Креатин или метилгуанидин оцетна киселина се доставя от екзогенни източници като риба и червено месо и се синтезира ендогенно от аминокиселините аргинин, глицин и метионин.

От 95% креатин, съхраняван в скелетните мускули, приблизително 40% е свободен и приблизително 60% е PCr. Средният човек с тегло 70 kg има общо количество креатин от 120–140 g., като диапазонът на креатин в скелетните мускули е 110–160 mmol/kg суха маса.

Добавянето на креатин има способността да увеличава запасите от креатин и PCr в скелетните мускули, което следователно може да увеличи способността на скелетните мускули да увеличат ресинтеза на АТФ от АДФ.

Предписания

Естествено, като всяка хранителна добавка, създадена специално за спортисти, Креатин Етил Естер не замества разнообразното хранене. Добавката не е подходяща за деца, бременни и кърмачки. Трябва да се съхранява на сухо място, при температура не по-висока от 25°C и далеч от пряка слънчева светлина, без замразяване.

Ние полагаме всички усилия да осигурим на клиентите си максимално добра цена за Creatine Ethyl Ester на българския пазар.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон