Креатин Хидрохлорид

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Креатин хидрохлорид, известен още като креатин HCL, е една от най-търсените и популярни добавки. Ето защо:

  • По-разтворим във вода

Креатинът няма много странични ефекти, но някои хора имат усещане за подуване след прием. Това може да се дължи на факта, че по-старите форми на креатин трябваше да се смесват с много вода.

Креатин  хидрохлорид използва по-малко вода, защото е по-разтворим и в резултат на това има по-малко оплаквания от подуване на корема. Като допълнителен бонус, по-голямата разтворимост означава, че е по-лесно да се добавя към протеинови шейкове. Разбирането на значението на протеина ви помага да качите чиста мускулна маса по-бързо.

  • Усвоява се по-бързо от тялото

Хората, които приемат креатин, имат повече сила и по-голяма анаеробна издръжливост. Това е така, защото мускулната функция изисква креатин, а повечето хора не получават достатъчно креатин в обичайната си диета. Това не вреди на здравето ви, но оказва влияние върху спортните ви постижения. Хората, които приемат добавки с креатин, могат да извлекат повече от мускулите си, защото това им помага да работят по-усилено за по-дълго време.

  • По-щадящ за стомаха

Някои хора изпитват стомашно разстройство, когато приемат креатин. Тъй като креатин хидрохлорид може да се приема в по-ниски дози и е по-разтворим във вода, изглежда, че създава по-малко стомашно разстройство. Разстроеният стомах намалява предимствата от правилното хранене. Използването на добри храни за възстановяване ще ви помогне да се почувствате по-добре и да се възстановите по-бързо от вашите тренировки. Колкото повече се забавлявате, толкова по-лесно ще направите упражненията основна част от живота си.

  • Creatine HCL прави повече с по-малко

Creatine HCL се усвоява по-бързо и по-пълно от тялото, така че можете да вземете по-малка доза, за да получите същия ефект. По-старите формулировки препоръчват пет грама или повече на доза, но имате нужда само от един или два грама креатин хидрохлорид.

  • Може да ви помогне да контролирате кръвната си захар

Диабетиците и хората на нисковъглехидратна или кето диета могат да открият, че креатинът HCL им помага да контролират по-лесно нивата на кръвната си захар. Захарта е наистина вредна за вас и все повече доказателства продължават да излизат постоянно.

Креатинът стимулира мускулните клетки да абсорбират повече захар, за да произвеждат повече енергия. Това помага да се намали нивото на кръвната Ви захар, без да е необходим инсулин. Когато кръвната ви захар стане твърде висока, тялото ви освобождава инсулин, който казва на тялото да превърне захарта в мазнини. Креатин хидрохлорид абсорбира и функционира по-добре от другите форми на креатин, така че трябва да повлияе по-бързо на кръвната ви захар.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон