Кре Алкалин / Kre Alkalyn

Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)

Кре Алкалин е сравнително новосъздадена форма на креатин, известна още като „буфериран креатин“, за която е доказано, че оптимизира усвояването на креатин в мускулите, както и причинява в по-ниска степен леките странични ефекти от креатин монохидрата.

Какво е Кре Алкалин?

Kre-Alkalyn е форма на креатин с правилно рН. Креатинът обикновено се смята за една от задължителните топ добавки за спортисти и хоби атлети, въз основа на научно доказаните му ефекти върху силата, мощността и чистата мускулна тъкан. Кре Алкалин е патентована форма на креатин, която не изисква върхово натоварване или задължителен цикъл упражнения и може да има по-добра абсорбция от креатин монохидрат.

Потенциални ползи от Kre-Alkalyn

По-долу посочваме следните предимства на Кре Алкалин, които обикновено са валидни и за други обичайни креатинови добавки.

  • По-добри атлетичните постижения

Различни изследвания дават информация, че добавките с креатин могат да помогнат за подобряване на изпълнението на упражнения с висока интензивност и възможни подобрения на възстановяването след упражнения, предотвратяването на наранявания и рехабилитацията от наранявания.

  • Поддържа здравето ви с нарастване на възрастта

Ето някои от неговите потенциални ефекти:

  • свеждане до минимум свързаната с възрастта костна загуба
  • увеличаване силата и/или мускулната маса
  • помощ за понижаване на нивата на холестерола и триглицеридите
  • подобряване функцията при хора с остеоартрит на коленете
  • Поддържа здравето на мозъка

Друго предимство на креатина Kre-Alkalyn е, че може да има възможни невропротективни ефекти.

Медицинско изследване установява, че макар по-голямата част от креатина да се съхранява в скелетните мускули, има и значителен запас от креатин в мозъка, който може да помогне за защита срещу неврологични разстройства и травми на мозъка.

По подобен начин креатинът подобрява представянето по време на когнитивни задачи, особено при възрастни хора.

  • При възпаление

Креатинът може също да помогне за модулиране на възпаленията, въпреки че механизмът за този ефект остава неясен. Все още са необходими повече изследвания, за да се дефинират напълно и валидират потенциалните ползи от приема на добавки с креатин, независимо дали като Kre Alkalyn или под други форми.

  • Натрупване на тегло

Различни проучвания показват, че добавките с креатин могат да ви помогнат да натрупате маса, но съществува и риск от задържане на вода​, ето защо е най-добре да се консултирате със специалист, преди да преминете към приема на Кре Алкалин.

В сравнение с креатин монохидрат

Какво причинява стомашни спазми?

По принцип креатинът има сравнително малко странични ефекти, като един от тях, произтичащ от креатин монохидрат, води до разстроен стомах (стомашни спазми) през първите дни на консумация. За щастие, тези симптоми не се срещат при всеки индивид.

Изследванията показват, че стомашните проблеми може да са свързани с ниските нива на pH на креатин монохидрата. Kre-Alkalyn е разработен, за да гарантира, че консумацията няма да доведе до стомашни проблеми, тъй като pH е балансирано.

По-добра абсорбция?

Научните изследвания показват, че Kre-Alkalyn може да има положително въздействие върху регулирането на мускулно-протеиновия синтез.

Въпреки това, по отношение на силата, има проведено проучване, за да се открие разликата между увеличаването на силата при пауърлифтърите. По време на проучването на група е даден креатин монохидрат, като се започне с фаза на натоварване от 20 g за 5 дни, последвана от поддържаща фаза от 5 g на ден.

На втората група е даден Kre-Alkalyn в доза от 1,5 g за първите 28 дни, последвано от поддържаща доза. Установено е, че Kre-Alkalyn дава подобни резултати относно силата на приемащите, като креатин монохидрат.

Дозировка

За да усетите пълните предимства на Kreatin Alkalyn, консумирайте 2 капсули (при 1,5 g порция креатин монохидрат на 2 капсули) преди тренировка и 2 капсули веднага след тренировка.

Kre Alkalyn на изгодна цена

Естествено, за активно спортуващите, разходите свързани с практикуването на любимия спорт и подобряване на постиженията не са без значение. Ето защо ние се стремим да поддържаме ниска цена на кре алкалин за всички клиенти на нашия магазин.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон