Три Креатин Малат

Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)

Какво е три креатин малат?

Ако вече сте запознати с креатина, значи знаете, че добавките с креатин увеличават естествените запаси от това вещество в тялото ви. Креатинът събира вода в клетките на мускулите, с което подпомага и увеличава протеиновия синтез. Креатинът може да се използва от тялото ви като бууст на енергия по време на дейности с висока интензивност, с кратки фази, като вдигане на тежести или спринт.

Три креатин малат се състои от три молекули креатин и една молекула ябълчена киселина, всяка от които е свързана заедно. Какво означава това, ще попитате?

Креатинът се произвежда естествено в черния дроб, бъбреците и панкреаса. Оттам той намира своя път до вашите мускули, където ще се използва като енергия.

Ябълчената киселина подпомага метаболизма на клетките, създава енергия и има важно значение за намаляване на мускулната умора. По принцип креатинът не е водоразтворим, но комбиниран с ябълчена киселина, неговата разтворимост във вода се увеличава.

Какво означава това за вашите спортни резултати?

Е, вероятно вече сте разбрали същината на въпроса, че съвкупността от тези молекули стои в основата на перфектната добавка, която е вашият най-добър приятел за изграждане на мускулна маса.

Tri Creatine Malate носи полза и при други аспекти свързани с резултатите в спорта, основно с повишаване на издръжливостта и силата, съответно при приема му не можем да говорим единствено за естетически „придобивки“. Има и изследвания, според които тази добавка влияе положително и на мозъчната функция.

Въпреки някои все още действащи предразсъдъци, Tri Creatine Malate не е само за мъже.

Три креатин малат е добавка за всички спортисти. Докато дните на маркетинга за вдигане на тежести, късогледо насочен само към мъжете, най-накрая са на път да отминат, все още има определени добавки, които предупредителните етикети казват, че жените не трябва да приемат. Трикреатин малатът е одобрен и предназначен за мъже и за жени спортисти.

Три креатин малат на достъпна цена

Както всяка стока с повече добавена стойност, три креатин малатът е по-скъп, но може да сте сигурни, че ние правим всичко възможно да ви осигуряваме добавката на най-добра цена.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон