CGT

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Много от вас знаят, че добавките CGT имат изключително полезни свойства. Но знаете ли защо?

Креатин, глутамин и таурин или по-известен като CGT, е мощна добавка преди тренировка, която има 4 ключови полезни свойства:

Насърчава възстановяването на мускулите

Възстановяването на мускулите е изключително важно за добри резултати след тежка тренировка. Има определени катаболни действия, които се случват по време на тренировка и могат да ви попречат да натрупате мускулна маса. Ето защо е изключително важно да осигурите правилно възстановяване. Затова във формулата на CGT присъства глутаминът – той не само увеличава издръжливостта по време на тренировка, но и намалява мускулната болка.

Както може би знаете, глутаминът е една от най-важните неесенциални аминокиселини, използвани от тялото. Той е изключително важен за имунната система и е крайъгълен камък по отношение на изграждането на протеини.

Подобрява производителността

За да можете да прогресирате с постиженията си във фитнеса, имате нужда от добър продукт, който подобрява вашата сила. Точно тук е полезен тауринът, включен в тази мощна формула. Известен е със страхотната си способност да се бори с изтощението и умората. Тауринът повишава силата ви, за да можете да вдигате по-силно и да ставате по-големи. Освен това помага за транспортирането на важни хранителни вещества направо до мускулите, особено след тренировка.

Тауринът е чудесна добавка, която има много ползи за здравето на тялото. Вече са известни странични ефекти, той има силни антиоксидантни свойства и също така стимулира имунната система.

Намалява на умората

Умората е нещо изключително нормално след тежка тренировка. Това е начинът, по който тялото ни се адаптира към фитнес режим и ни казва какъв е нашият максимум. Всеки спортист е усещал болезнена болка в мускула по време на вдигане на тежести. Един важен ефект от добавките CGT е способността им да намаляват умората и изтощението.

Това идва главно от комбинацията от креатин и таурин. И двете увеличават силата ви, карайки ви да тренирате все по-усилено. Помага за повишаване на вашата издръжливост, така че кислородът да се предава от мускулите на крайниците ви към тези в диафрагмата. По този начин умората се отлага и вие можете да продължите тренировката с пълна сила.

Повишава енергията

Креатинът е непобедим, когато става въпрос за повишаване на вашата енергия. Това е може би най-известната фитнес добавка в света и това се дължи на многото му положителни свойства. Една от тях е способността да се произвежда повече ATP енергия. По този начин захранва мускулите ви по време на това тежко вдигане. Но не само това. Креатинът също така стимулира мозъчната ви енергия, което ви прави много по-продуктивни.

В заключение можем да кажем, че добавката CGT покриват всичките ви изисквания за тежка тренировка. След като сте опитали огромния ефект от нея, не ви трябва нищо друго. CGT е чудесен начин да увеличите енергията и силата си и да постигате по-добри резултати.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон