Казеин

Показани 1 от 20 | 39 (2 Страници)

Кои са предимствата на казеина?

Казеин протеин също се произвежда от краве мляко, но той е съвсем различен от суроватъчния протеин, който вероятно приемате. Той съдържа 80% млечен протеин и здравословна комбинация от пептиди и аминокиселини. Усвоява се ефективно от организма.

Много спортисти приемат казеин преди сън, за да поддържат организма си в постоянно анаболно състояние. Казеинът освобождава балансирано аминокиселини през цялата нощ и така подпомага регенерацията и изграждането на нови мускули. Приет през нощта, казеиновият протеин ви гарантира, че няма да изпитате белтъчен дефицит, докато спите.

Нека видим и накратко кои са основните предимства

Помага ви да отслабнете

За да усвои казеинов протеин, нашият организъм работи интензивно. Това води до изгаряне на калории и засилване на метаболзима.

Освен това, ни дава чувство на ситост и намалява нуждата от закуски между основните хранения. А тъй като не съдържа много калории и има ниско съдържание на мазнини, лесно можем да свалим килограми.

Съкращава времето за възстановяване след тренировка

Колкото и да тренирате, ако не се храните правилно и не почивате достатъчно, резултатите няма да бъдат удовлетворяващи. Храненето и почивките вървят ръка за ръка с изграждането на мускулна маса и бързата регенерация.

След тежко натоварване, вашите мускули са „увредени” и имат нужда от възстановяване. Казеинът е чудесно решение за това. Той ще помогне на мускулите ви да станат по-силни и големи и ще ги поддържа в оптимално състояние.

Грижи се и за красивата ви усмивка

Протеин с казеин е чудесно средство за подобряване на състоянието на вашите зъби. Той може да предотврати кариеса и парадонтозата, тъй като съдържат калциев фосфат.

Много начини за приемане

Казеиновият протеин може да бъде приеман не само с мляко или вода, но и да бъде добавен към различни печени изделия – протеинови блокчета, мъфини, бисквити. Можете и сами да създадете вашите здравословни рецепти на любимите си закуски, които освобождават аминокиселини в организма ви за по-дълго време.

За кого е подходящ казеинов протеин?

Спортистите по правило имат нужда от повече протеини. При тежките спортове изискванията към тялото са изключително високи, което изисква компенсиране на енергийния разход. Казеинът може много да помогне в това отношение.

Дори да не тренирате с големи тежести, можете да включите казеин във вашата диета, за да сте сигурни, че правите най-доброто за вашите мускули.

Въпреки че протеините могат да бъдат набавени с храната, много хора не успяват да си ги осигурят ежедневно. Така че, качественият казеинов протеин може чудесно да допълни менюто ви и да ви предпази от дефицит.

Само вечер ли можете да го приемате?

Както посочихме по-горе, казеинът ви носи допълнителни ползи, когато го приемате преди сън. Но това не означава, че можете да го взимате само вечер.

Когато приемате казеин веднага след тренировка, той помага на тялото ви да образува нови клетки. В състоянието на силна умора организмът ви има нужда от протеини, за да си върне баланса и да регенерира бързо. Приет 30 минути след натоварване ще ви донесе оптимални ползи.

Не приемайте казеин преди тренировка, защото само ще се натоварите излишно. Следвайте простото правило – първо усилие, после протеинова подкрепа. Ако все пак ви е по-удобно да го взимате преди упражненията, нека да бъде поне един час преди тях. Така няма да загубите мотивация и ще се чувствате енергични.

Защо да изберете нашите продукти с казеин – цена, качество, водещи производители?

Ние ви предлагаме казеин с високо качество на страхотна цена. Нашите продукти са на утвърдени производители, което ви гарантира, че получавате най-доброто. Когато избирате добавки, не правете компромиси със здравето си.

Разгледайте нашите предложения и изберете продукта, който отговаря най-точно на вашите нужди. Доверете се на нашия опит и скоро ще видите добрите резултати.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон