Syntrax Trophix 2270 грама на супер цена

Syntrax Trophix 2270 грама

110.00 лв.
Syntrax
Категория:Протеини
Подкатегория:Протеинови матрици
Производител:Syntrax
Код на продукта: 2743
Наличност: Наличен

Възможни варианти

Безплатна доставка за поръчки над 55 лева100 лева
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес
Физически магазини Fitholic

Виж съставките на продукта

Trophix комбинира четири различни източника на протеин (казеин, яйчен албумин, суроватъчен протеин и глутаминови пептиди) в един универсален продукт. Казеинът е основния източник на протеин в Trophix, който се усвоява в организма за по дълъг период от време. Това не само осигурява на организма продължителен източник на аминокиселини, но и създава дългосрочно усещане за заситеност и пълнота.

Trophix е обогатен с суроватъчен протеин, яйчен албумин и глутаминови пептиди. Суроватката е бързоусвояващ се протеинов източник, който поддържа имунната система и стимулира изграждането на тъкани от аминокиселини. Яйчният албумин е със средно освобождаване, който насърчава растежа и поддържането на мускулна тъкан със своя отличен аминокиселинен профил и изобилие от растежни фактори. И накрая, глутаминовите пептиди са източник на протеин, ненадминат по способността си да осигурява глутамин с висока биологична стойност, един от най-важните градивни елементи в човешкото тяло.

Предоставяйки уникалните предимства на тези различни източници на протеин. Trophix е очевидно перфектният продукт за поддържане както за краткосрочно, така и за дългосрочно здравословно състояние и възстановяване.

Качества и предимства на Trophix

  • Комбинира четири различни източника на протеин
  • С добавени глутаминови пептиди
  • Стимулира разтежа на мускулна маса
  • Подобрява възстановяването
  • Съдържа 20 гр протеин на доза
  • Бързо и лесно разтваряне
  • Страхотен вкус

Кога и как се приема Trophix?

Смесете една доза (20 гр) в 200-300 мл вода и приемайте 2 или 3 пъти дневно. Най-добре е сутрин след събуждане, след тренировка и преди лягане.

  • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
  • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър