Протеин изолат / хидролизат

Показани 1 от 20 | 48 (3 Страници)

Добавките с протеин изолат/хидроизолат са основен начин за предотвратяване на загубата на мускули. Те ви осигуряват най-доброто съотношение от висококачествени аминокиселини в малък обем, така че да допълнят идеално диетата ви.

Ето защо никак не е случайно, че протеиновите шейкове са неразделна част от диетата и начина на живот на почти всеки спортист. Когато говорим за силова тренировка, автоматично си правим асоциация с протеиновите добавки. Културистите на практика доказват това със спортното си хранене и приема на суроватка.

Фитнес тренировката увеличава протеиновия синтез или образуването на мускулен протеин. С помощта на физическото натоварване се увеличава хипертрофията на мускула, т.е. площта на напречното сечение на мускула се увеличава и с течение на времето се увеличава и мускулната маса.

Веднага след тренировка настъпва катаболно състояние в мускулите. В този случай условията за синтез на протеини и мускулен растеж са най-високи и ако целта е да се развият мускули и да се увеличи грубата сила, трябва да се приеме протеин непосредствено след натоварване. Без протеин, протеиновият синтез не е в състояние да произведе нов мускулен протеин и мускул.

Консумацията на качествен протеин и правилното му разпределяне е от решаващо значение. Ако искате да засилите синтеза на мускулен протеин, наблегнете на приема след тренировка. Можете да разпределите дневното количество за всичките 5 до 6 хранения.

Имате големи спортни амбиции, но резултатите до този момент не ви задоволяват? Ако това е така, не се колебайте да опитате някоя от страхотните ни добавки с добър протеинов изолат на цена, която винаги конкурира пазара.

Изберете най-чистия протеин, най-високото качество и вкусове, които карат рецепторите ви да празнуват. Нашите висококачествени протеинови добавки поддържат мускулите ви в оптимално състояние, не позволяват на мускулната ви сила да намалее и дават мощен тласък на възстановителните процеси след тежката тренировка.

Защо качеството на протеина е толкова важно?

Суроватъчният протеинов изолат на прах има най-добрата репутация сред спортистите заради чистия си състав, бързото си усвояване и оптимален мускулен растеж. Той съдържа аминокиселини с разклонена верига, които имат полезни свойства при изграждането на мускулна тъкан. Но той е еднакво подходящ и за тези, които искат да засилят изгарянето на мазнини.

Силата на суроватъчната филтрация е важен фактор за определяне на съдържанието на протеини. По правило колкото е по-ефективна филтрацията, толкова е по-високо съдържанието на протеин.

Добавките с протеинов изолат, които можете да откриете в нашия богат продуктов каталог, се създават по най-новите и модерни формули. Благодарение на ензимната хидролиза те се усвояват изключително бързо и по-най-добрия начин дават мощна подкрепа на уморените ви мускули след поредната изтощителна тренировка.

Каква е разликата между притеинов изолат и протеин хидроизолат?

Ако тренирате наистина усилено и в същото време сте чувствителни към лактозата, изберете някоя от добавките ни с изолат протеин на прах. Изолатът означава, че части от протеина се изолират след филтриране на обичайния суроватъчен протеин. Така получавате чист протеин и нищо друго, което съдържа суроватката.

Съществуват различни методи на филтриране за приготвяне на изолати, които съдържат най-малко 90-93% чист протеин.

В случай че искате суроватъчен протеин с наистина бързо усвояване, изберете от добавките ни с хидроизолат. Той е усвоен изолат, в който протеазният ензим разгражда протеина на още по-малки компоненти. Този процес всъщност се извършва в стомаха, но тъй като вече е случил преди приема, той преминава през стомаха и ви осигурява незабавна полза.

Не смесвайте хидроизолирана суроватка с концентрат или мляко, тъй като това ще се отрази негативно на нейната абсорбционна способност.

Ако тренирате усилено, суроватъчният протеин е най-добрият продукт, който можете да откриете на пазара, за да постигнете бързи резултати. Кой тип ще изберете от нашите добавки – изолат или хидроизолат протеин, зависи от това колко е чувствителен е стомахът ви и колко бързо искате протеинът да се абсорбира в тялото ви.

Ние ви предлагаме най-доброто и от двата вида: протеин на прах изолат и хидроизолат – само от утвърдени производители, с гаранция за качество и на добри цени.

Чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси.

В повечето случаи активно спортуващите не получават достатъчно протеини от храната. Това обаче не само саботира спортните резултати, но и поставя в риск здравето. Хубаво е да компенсирате загубите и да възстановите енергията, за да живеете и спортувате в хармония с тялото си.

Изберете добър протеин изолат от богатия ни избор и превърнете невъзможното във възможно!

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон