Телешки протеин

Показани 1 от 20 | 25 (2 Страници)

За хората, водещи активен начин на живот, балансираната диета с макронутриенти е от ключово значение. В същото време един от най-важните сред тях несъмнено е протеинът. За да обогатят диетата, спортистите са принудени да преминат към чести частични хранения, а съставянето на приемливо меню понякога е доста трудна задача. На помощ идва индустрията на съвременното спортно хранене. На пазара има голямо разнообразие от различни протеини, включително говежди протеин. 

Телешки протеин - цена и предимства

Известно е, че телешкото месо се използва широко в храненето на спортистите като източник на протеин, който е високоценен и балансиран по отношение на аминокиселинния си състав. Чудесният телешки протеин съдържа пълен състав от есенциални и неесенциални аминокиселини, които са толкова необходими за нормалното функциониране и развитие на организма.

Говеждото месо също е източник на лесно усвояемо желязо, което е от съществено значение за хората, страдащи от желязодефицитна анемия. Продуктът е източник на естествен креатин, чиято ефективност е многократно доказана в научни експерименти и опита на милиони негови фенове по целия свят.

Най-висока бионаличност и степен на абсорбция

Благодарение на балансирания аминокиселинен състав, дълбока степен на пречистване и частична ферментация, продуктът се усвоява лесно, без да засяга значителни телесни ресурси.

Активиране на анаболните и антикатаболните процеси

Използването на телешки протеин спомага за поддържане на положителен азотен баланс, стимулира активното възстановяване на органите и системите след спортен стрес, заболявания и наранявания.

Не предизвиква алергични реакции

В днешно време много хора страдат от непоносимост към лактоза. Суроватъчният протеин, колкото и рафиниран да е, е почти невъзможно напълно да се освободи от този млечен въглехидрат, което кара хората да го приемат по-предпазливо. В този случай телешкият протеин може да бъде много добра алтернатива. Продуктът също не съдържа глутен, което го прави подходящ за хора с непоносимост към този зърнен протеин.

Разнообразие на менюто

Хората, занимаващи се със спорт, често са принудени да ядат до 6 до 8 пъти на ден. В същото време няколко хранения са използването на протеинови продукти от спортното хранене.

Телешкият протеин може да се добави като самостоятелно ястие или да се комбинира с други протеини. Той е необходим елемент за осигуряване на балансирано хранене и насищане на тялото с необходимите хранителни вещества. Също така, разнообразното хранене допринася за допълнителен психологически комфорт.

Натурален креатин

Телешкото месо е източник на естествен креатин, който е особено подходящ за хора, които се опитват да обогатят диетата си с натурални продукти. Креатинът увеличава мускулната маса и физическата производителност.

Ние ви предлагаме най-добрия телешки протеин на най-добра цена!

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон