Freelife TestoStim 418 мг / 75 капсули на супер цена

Freelife TestoStim 418 мг / 75 капсули

40.00 лв.
Freelife
Производител:Freelife
Код на продукта: 2881
Наличност: Наличен
Безплатна доставка за поръчки над 55 лева100 лева
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес
Физически магазини Fitholic

Виж съставките на продукта

Тестостим е легален, натурален стимулатор бързо и драстично повишаващ нивото на тестостерона. Намялава нежеланото преобразуване на тестостерон в дехидротестостерон и естроген. Влияе положително на сексуалните функции

ЗА КАКВО Е TESTOSTIM/ТЕСТОСТИМ

Тестостим e хранителна добавка, която се препоръчва за:

➡ Бързо и драстично повишване на тестострона
➡ Бързо и пълноценно възстановяване на хормоналния баланс след цикъл с прохормони и стероиди
➡ Повишаване на либидото и стимулиране на сексуалната активност

КАК ПОМАГА TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ

Тестостим е легален, натурален стимулатор бързо и драстично вдигащ нивото на тестостерона (общия и свободния). Намалява нежеланото преобразуване на тестостерон в дехидротестостерон и естроген. Влияе положително на сексуланите функции.Действа съдоразширяващо, подобно на азотен бустер. Всичко това Тестостим постига чрез уникално разработената и синергистично действаща комбинация от клинично и научно доказани мощни съставки, които определят много високата му ефективност.

Всички тези предимства превръщат Тестостим в най-желания продукт на българския пазар даващ:

➡ Повече мускулна маса
➡ Повече сила
➡ По-плътмни, твърди и релефни мускули
➡ По-добро либидо и сексуална активност

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ : Като хранителна добавка 2 пъти дневно по 2 капсула приети с храна или според препоръката на специалист

ЗАЩО TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ НА FREELIFE

➡ Защото използваните съставки са с най-високо количество биологично активни вещества и с най-висока усвояемост.
➡ Уникална формула въздействаща по-различни механизми за по-силен ефект от всички останали на пазара тестостерон бустери
➡ Много добра цена

ЗА ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ В СЪСТАВА НА TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ

Екстракт от корен на коприва (стандартизиран 16:1) получен чрез уникална екстракция с цел получване на много висока концентрация на активните съсътавки. Свързва се със секс хормон свързващия глобулин ( СХСГ ) и оставя в тялото да циркулира повечесвободен(активен) тестостерон. Това води до повишаване начистата мускулна маса и намалявана на подкожните мазнини.Блокира действието на ензима 5-а-редуктазаразположен в косата, кожата и простатата като по-този начиннамалява превръщането на тестостерона в дехидротестосетрон (водещ до хипертрофия на простатаи косопад ). Благодарение на екстрактът от корен на копривасе намаляват страничните ефекти върху таргетните органи(хипертрофия на простатаи косопад ) и се повишава съотношението (Т:ДХТ)вползана тестостерона.

Инхибира ензима алфа-ароматаза, което позволява нивото на естрогените в мъжкия организъм да се задържа на ниско ниво и намали ефекта от високата концентрация на естрогени при мъжете (гинекомастия, задръжка на течности , лабилност на психиката и т.н.). Високото ниво на естрогени при мъжете също е свързано с хипертрофия на простатната жлеза. Увеличава ензимът eNOS, което води до повишено производство на азотен оксид (повишава притока на кръв и хранителни вещества към мускулите)

Цинк-Л-метионин Комплекс разработен да се усвоява максимално от организма. Индиректно стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (повишава либидото). Директно стимулира Лайдиговите клетки в тестисите да произведат тестостерон (подобрява сексуалната функция и обема и качествата на спермата). Блокира действиета на ензима алфа-ароматаза в черния дроб (намалява водната задръжка, предпазва от гинекомастия). Блокира действието на ензима 5-а-редуктаза.

Екстракт от бабини зъби (стандартизиран за 40% фуростанолови сапонини). Стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон ( повишава либидото, по-здрава ии трайна ерекция и подобрява половата депресия)

  • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
  • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър