Трибулус Терестрис / Бабини зъби

Показани 1 от 20 | 89 (5 Страници)

Трибулус терестрис е българска билка с изключително благотворно действие върху силата и издръжливостта на мъжете, върху тяхната плодовитост и представяне в спорта. Използва се основно в спортното хранене, тъй като значително увеличава по напълно естествен път нивата на тестостерон.

Тестостеронът влияе пряко върху мускулния метаболизъм и изграждането на протеини. Не случайно го смятат за естествен анаболен стероид, който може да се използва спокойно за изграждането на мускули.

Когато концентрациите на тестостерон са по-ниски, те могат да бъдат повишени с помощта на трибулус добавка. Съдържащият се в нея екстракт ще стимулира производството на мъжкия хормон, ще подобри сперматогенезата при хормонални дисфункции и ще насърчи разширяването на кръвоносните съдове.

Трибулус терестрис се състои от сапонини, флавоноиди, фитостероли и индолови алкалоиди. Всички те допринасят за противовъзпалителните, остеопротективните, липидопонижаващите и антидиабетните му свойства.

Билката действа ефективно срещу оксидативния стрес и невровъзпаленията, като по този начин прави възможно компенсирането на загубата на неврони.

Бабини зъби таблетки са и чудесна профилактика при камъни в бъбреците. Можете да ги приемате и като протекция на сърдечно-съдовата система, тъй като сапонините в билката предотвратяват разграждането на миокардните клетки в случай на оксидативен стрес.

Проучванията показват, че само след няколко дни прием на бабини зъби хапчета се възстановяват дисбалансираните хормонални нива. Ето защо билката се препоръчва и за нормализиране на овулацията при дамите, както и за облекчаване на различните симптоми на менопауза като промени в настроението, горещи вълни, нощно изпотяване и др.

Защо тестостеронът е толкова важен за мъжете?

Мъжът дължи своята мъжественост на първо място на тестостерона. Той влияе върху развитието на мъжките полови характеристики по време на пубертета и гарантира, че те ще се запазят през целия живот. Става въпрос за мускулната маса, коса, тембър на гласа, либидо, функции на гениталиите, разпределение на телесните мазнини.

Тестостеронът също така гарантира, че централната нервна система ще продължи да функционира правилно. Това, което е по-малко известно, е, че мъжкият хормон влияе и върху други фактори като поддържането на костните структури, подобряване на физическата работоспособност, адекватното производство на протеини.

С напредването на възрастта тестостеронът, циркулиращ в кръвта, намалява. След 30-годишна възраст мъжете бавно, но сигурно започват да усещат понижаването на нивата му, като това засяга както половата мощ, така и резултатите им в спорта.

Последствия от ниските нива на тестостерон:

 • Намалена физическа работоспособност
 • Намаляване на енергийното ниво
 • Проблеми с пикочните пътища
 • Намаляване на либидото
 • Повишаване на риска от различни състояния, като депресия, както и сърдечно-съдови заболявания
 • Загуба на мускулна маса
 • Еректилна дисфункция
 • Проблеми с простата.

Ако искате да избегнете всичко това, можете да изберете своята добавка с екстракт от трибулус терестрис от нашия богат продуктов каталог.

Има широк спектър от потенциални ползи от най-силния трибулус въз основа на съединенията, които съдържа. Изследванията подкрепят употребата му за повишаване на хормоните, които помагат за производството на тестостерон както при мъжете, така и при жените.

Ефектът на тези съединения варира в зависимост от количеството, което приемате и вашата диета и упражнения. Има адаптогенен ефект, като помага да поддържате тялото си в идеално балансирано състояние.

Дори да не спортувате активно, можете да подкрепите половата, сърдечно-съдовата и имунната си система с прием на Tribulus Terrestris с цена, която определено ще усмихне деня ви.

Ето и някои реални ползи от приема на Tribulus Terrestris таблетки

 1. Подобрено управление на стреса: Приемът на хранителна добавка бабини зъби може да ви помогне да се справяте по-добре в напрегнатото ежедневие и да увеличите самоконтрола си. Когато прагът на търпимост е нисък, всяка дреболия може да ви изкара от равновесие. Управлявайте по-ефективно стреса с помощта на бабини зъби капсули.
 2. Повишено сексуално удовлетворение: Повишеното сексуално желание със сигурност ще се отрази благоприятно на удовлетворението ви от половия живот. Едва ли има мъж, който да не иска по-добра сексуална функция, нали така?
 3. Подобрено здраве на простатата: След 40-годишна възраст всеки мъж е изложен на риск от уголемяване на простатата. Съществуват проучвания, които показва връзка между Tribulus Terrestris и намаляване на ефектите от увеличената простатна жлеза. Тя има може да има диуретичен ефект и по този начин да облекчи уринирането.
 4. По-лесно отслабване: Повишените нива на тестостерон ще ви помогнат да отслабнете по-лесно и да се отървете от излишните телесни мазнини.
 5. Повишаване на енергията и развитието на мускулите: Когато имате повече енергия, тренирате повече и правите повече повторения. И обратно – липсата на енергия води до пропускане на тренировки. Колкото и да се храним правилно и да спим достатъчно, понякога просто не успяваме да се справим с многобройните задачи и да отиваме изтощени във фитнес залата. А това по никакъв начин няма да подобри атлетичните ни постижения.
 6. По-добър сън: Приемът на бабини зъби добавка също помага в борбата с безсънието. Тъй като билката помага за поддържане на нервната система в равновесие, тя насърчава възстановителния и по-дълбок сън. А по време на сън можете да се възстановите ефективно от последната тежка тренировка. И тъй като нашите Tribulus Terrestris таблетки не са стимуланти като много други спортни добавки, те няма да нарушат съня ви и да попречат на графика ви за сън. Можете напълно безопасно да ги приемате и преди лягане.
 7. По-ниски нива на кръвната захар: Съдържащите се активни съставки в добавките ни с най-добрия трибулус, който можете да намерите на пазара, помагат да организма да абсорбира по-малко захар от храната. Преди всичко се инхибира ензима глюкоамилаза, което има положителен ефект върху нивото на кръвна захар. Така, ако приемате трибулус таблетки, а сега и на страхотна цена, в рамките на три месеца ще намалите кръвната захар дългосрочно. Това ще ви помогне да я контролирате, дори при прием на въглехидратни храни.

Трибулус за жени

Нашите трибулус таблетки осигуряват множество ползи и за двата пола. Те включват повишаване на енергията, по-добро настроение и добро сексуално здраве.

При жените приемът на трибулус терестрис таблетки може да подпомогне хормоналния баланс, който е важен за поддържане на добри енергийни нива, работоспособност и настроение.

Дамите могат да приемат нашите таблетки бабини зъби, за да:

 • Повишат либидото си: Трибулус терестрис наистина може да подобри сексуалното желание на дамите и да върне удовлетворението им от половия живот. Чрез стимулиране на андрогенните рецептори билката помага на тялото да реагира по-добре на циркулиращите хормони.
 • Повишат енергията си: За една съвременна жена жонглирането между всички сфери на живота често е трудна задача. Психическата и физическата умора може да нанесе вреди на всяка една от тях. Повишената издръжливост със сигурност ще облекчи ежедневието на всяка жена и ще окаже благоприятно влияние върху настроението й.
 • Намалят симптомите на ПМС: Приемайки най-добрия трибулус на пазара, който можете да откриете в нашия онлайн магазин за хранителни добавки, вие ще намалите неприятните симптоми на ПМС. Ще се справите по-лесно с тревожността и нервността около тези дни, за да можете да се борите с останалите си проблеми от ежедневието.
 • Защитят пикочните пътища: Употребата на трибулус терестрис капсули или таблетки ще ви помогне да се отървете по-ефективно от отпадъците в организма и да улесните работата на бъбреците, черния дроб и уретрата. Елиминирането на токсините ще повлияе автоматично на настроението и енергията ви.

От всичко това можем да заключим, че жените съвсем спокойно могат да приемат нашите качествени бабини зъби хапчета, за да избегнат хормоналните проблеми, да преминават по-лесно през дните с ПМС и да се радват на половия си живот.

Tribulus Terrestris като съставка в спортното хранене

Активната съставка на Tribulus Terrestris стимулира лутеинизиращия хормон на хипофизата, който от своя страна кара тялото да произвежда повече тестостерон.

Добавянето на бабини зъби таблетки към спортната рутина гарантира едни нормални нива на мъжкия хормон. И тъй като той е най-мощният анаболен хормон в тялото, това ще се отрази положително на опитите ви да изградите повече мускули.

Наред с по-голямата мускулна маса, ще увеличите и мускулната си сила, а също така и ще се възстановявате по-бързо. Регенерацията е важен етап от изграждането на мускули, което се случва точно, когато почивате между отделните тренировки.

Приемайте билката бабини зъби на таблетки и ще подпомогнете дехидратацията, когато сте на диета. Това е особено важно за спортисти, които целят да постигнат по-изразен релеф.

Изберете вашата добавка от богатия ни каталог с екстракт от бабини зъби на изгодна цена и ако тренирате за издръжливост. Това ще помогне на всеки атлет да постигне своите тренировъчни цели.

В тренировките с тежести пък трибулус терестрис се използва от десетилетия. Не случайно добавките с този екстракт са съществена част от спортното хранене и на професионалистите, и ха любителите.

За един спортист е важно не само да има високи спортни постижения, но и да се възстановява бързо, да наддава лесно на тегло, когато се налага, или обратното. Всичко това прави трибулус терестрис идеалната добавка във фазата на сваляне на килограми, на качване или дехидратация.

Екстрактът от бабини зъби за полова мощ от нашия онлайн магазин може да бъде съществена част от диетата ви и да замести редица други добавки, които взимате безразборно в желанието си да изградите бързо мускули.

Възможни странични ефекти от приема на Трибулус терестрис

Tribulus Terrestris не е стероид. Той съдържа стероидни съединения, но те не въздействат върху кръвните изследвания. Страничните ефекти обикновено са редки и сравнително леки, като могат да включват замайване, стомашни болки и спазми.

Въпреки това, не се препоръчва на бременни и кърмещи жени, тъй като не е изключено да има ефект върху плода или кърмата.

Трибулус терестрис е безопасен за повечето хора, когато се приема в препоръчителните дози за период от 90 дни.

Добавките могат да повлияят също така на ефективността на лекарствата за диабет, поради което се препоръчва консултация с лекар преди употребата им.

Как трябва да приемате нашите добавки с трибулус терестрис?

Предлагаме ви трибулус терестрис на изгодна цена под различни форми – капсули, таблетки, прах или в течно състояние. Помислете кое би било най-удобно за вас и ще се впише най-лесно в рутината ви.

Ако ви е трудно да поглъщате капсулите, можете да приемате таблетки. Те се приемат просто с чаша вода, докато прахът трябва да се смеси с вода или сок предварително.

Едно от предимствата на капките е, че можете да ги смесвате с други хранителни добавки в течно състояние. А също така можете да променяте лесно дозата си. Ако ви е трудно да си приготвяте всеки път едно и също количество, изберете от някои от готовите ни варианти като трибулус таблетки на супер цена.

За да работи най-добре добавката, приемайте я на празен стомах между храненията. Ако искате да я вземете преди тренировка, направете го преди лека закуска или шейк. Винаги следвайте указанията на производителя, за да не превишете дневната си доза.

Обикновено културистите приемат добавки като трибулус от 30 до 60 минути преди тренировка на празен стомах. По този начин подобряват представянето си и увеличават производството на азотен оксид.

В зависимост от това дали приемате трибулус на празен стомах или не, може да отнеме 1 или повече часа, за да подейства. Резултати се наблюдават и при редовен прием между храненията.

Не отлагайте повече и включете към диетата си добавка с бабини зъби на цена, която ще ви накара да се върнете при нас отново. Нашите добавки са с мощни компоненти, които ще подобрят либидото, енергията и изпълнението на упражненията ви. Заедно с всичко това ще получите и редицата потенциални ползи за здравето, които обсъдихме по-горе.

Ако последно време губите интерес не само към спорта, но и към представителите на другия пол, е време за нещо ново – с най-добрия трибулус всичко може да бъде различно.

Върнете енергията, настроението и сексуалното си желание. Изградете мускули и превъртете играта, за да стигнете до следващото ниво на спортните си цели. Помпайте мускули, а не телесни мазнини.

Когато тренирате повече, горите и повече калории, а мускулите ви стават по-релефни. Както вече знаем, мъжкият хормон може значително да помогне да се случи. Така по съвсем естествен път с нашите тестостерон стимулатори на изгодни цени ще постигнете желаната мускулна маса. И това ще се случи, докато имате енергия за всичко останало.

Грабнете своята добавка с Tribulus на страхотна цена още сега! Подсигурете своята плодовитост и дайте най-доброто от себе си в спорта. Ние ви предлагаме добавки само на утвърдени производители, които гарантират безопасност и ефективност.

Разгледайте и останалите ни тестостерон стимулатори и изберете най-доброто за себе си. При нас гарантирано ще откриете това, от което има нужда на най-добрите цени.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон