D Aspartic Acid / Д Аспарагинова киселина

Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)

Тестостеронът, така нареченият „мъжки хормон”, е един от най-важните хормони, когато става въпрос за изграждането на мускули. Когато нивата му се повишат значително, това води до забележимо натрупване на мускули и стимулиране на синтеза на мускулен протеин.

Оптимизирането на нивата на тестостерон, намалява процентът на телесните мазнини, но това ви носи още десетки ползи.

Д аспарагиновата киселина (d aspartic acid) оказва пряко влияние върху тестостерона, затова е сред най-търсените тестостеронови бустери. Тя е добро решение не само при спортисти, търсещи повече мускулна маса, но и при безплодие.

D aspartic acid е известна с това, че води до освобождаване на хормони в мозъка, включително хормон на растежа, лутеинизиращ хормон и фоликулостимулиращ хормон. Тя се използва от човешкото тяло за подпомагане на синтеза на тестостерон. Смята се, че това се случва чрез верижна реакция, която започва със сигнална активност на d-aa във фронталната област на хипофизната жлеза.

Това води до повишено производство на хормона, освобождаващ гонадотропин, който пък от своя страна стимулира синтеза и освобождаването на хормоните, за които споменахме по-горе.

Ползи от d-aspartic acid с един поглед:

  • Увеличава броя на сперматозоидите: Мъжете страдащи от нисък брой сперматозоиди, имат много ползи от добавянето на д аспарагинова киселина в рутината си. Нашите добавки могат значително да увеличат броя и мобилността им, допринасяйки за мъжкото здраве.
  • Повишава нивото на енергия: Ключова полза от повишаването на нивата на мъжкия хормон от ниски до нормални и високи нива е подобреното производство на енергия, което означава, че ще бъдете по-издръжливи и ще се представяте по-добре в спорта.
  • По-добър сън: По-високите нива на тестостерон също осигуряват по-добър нощен сън, което води до повече енергия и подобрява цялостното здраве, както и възстановяването след последната ви тренировка.
  • По-добро кръвообращение: d-aspartic acid повишава концентрацията на червени кръвни клетки, като помага за транспортиране на кислород до мускулите. Това води до подобрено изграждане на мускули и по-висока издръжливост при тренировка.
  • Намаляване на запасите от мазнини.
  • По-лесно покачване на чиста мускулна маса.
  • Стимулиране на мускулната сила.

D-аспарагинова киселина и бодибилдингът

Най-честата причина за добавяне на d-аспарагинова киселина е мотивацията за по-добри спортни постижения. Тестостероновите бустери са особено популярни в света на спорта. Тъй като тялото остарява забележимо с времето, способността му да произвежда тестостерон намалява. Често либидото намалява, заедно с броя на сперматозоидите.

Способността ви да изграждате и поддържате мускулна маса също претърпява забележим спад с времето. Добрата новина е, че не е невъзможно да продължите да изграждате мускули и след 50-годишна възраст.

Тъй като тестостеронът е добре известен с влиянието си върху мускулния растеж и либидото, по-възрастните хора са в състояние да подобрят показателите си, като приемат от нашите тестостерон стимулатори и по-специално d аспарагинова киселина.

Добрите нива на мъжкия хормон не само подобряват производството на мускулен протеин, но и инхибират производството на кортизол – хормон, който води до излишни коремни мазнини и загуба на мускулна тъкан.

Нашите добавки с d aspartic acid на изгодна цена са идеалният начин да увеличите нивата на тестостерон, за да тренирате по-усилено със съпротивление, да натрупате мускулна маса и да се радвате на добро мъжко здраве.

Безопасно ли е да приемате d-aa?

D aspartic acid се понася добре, тъй като се среща естествено в човешкото тяло. И все пак, тя не се препоръчва на някои групи хора, като например: бременни и кърмещи жени, хора с бъбречни или чернодробни заболявания, мъже с увеличена простата.

Редките нежелани реакции могат да включват главоболие, задържане на течности, гадене.

Оптималната доза d aspartic acid варира в зависимост от всеки организъм. Факторите, които влияят върху нейната ефективност, включват диетата, приема на вода, нивото на физическа активност, възрастта, пола и здравословното състояние.

Основното предимство на добавките ни с d-aa е, че те по естествен начин увеличават ендогенното производство на мъжкия хормон. По този начин избягвате потенциално вредните странични ефекти на фармацевтичните съединения като анаболни стероиди и прохормони, които могат да навредят на ендокринната система.

Осъществете спортните си цели и подобрете атлетичните си постижения по най-безопасния начин с помощта на нашите тестостерон стимулатори. Укрепете сексуалното си здраве, повишете либидото и губете мазнини, а не мускули.

Изберете своята добавка с д аспарагинова киселина на изгодна цена от нашия богат продуктов каталог. Разгледайте и останалите ни добавки за мъжко здраве и либидо на страхотни цени.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон