ZMA / Цинк Магнезий и Витамин B6

Показани 1 от 20 | 52 (3 Страници)

ZMA е една от най-популярните витаминни добавки, използвани от спортисти и горещо препоръчвани от диетолозите.

Това е комбинация от цинк, магнезий и витамин В6 и обикновено съдържа съответно 30 mg, 450 mg и 10 mg от всеки компонент.

Защо точно цинк, магнезий и витамин В6?

Цинк

Цинкът е основен и изключително важен минерал за нашето тяло. Този микроелемент е от съществено значение за повече от 300 ензима, участващи в храносмилането, имунитета и други области на организма.

Тялото ни съдържа 2 до 3 грама цинк, разпределени в нашите мускули, кости, коса, нокти и пигментирана тъкан. През целия ден обаче ние губим малко от неговото количество и запасите ни постепенно се изчерпват. Нашият метаболизъм консумира най-много цинк и ние го изразходваме главно чрез изпотяване.

Цинкът помага на имунната система, подпомага заздравяването на раните и намалява белезите. Също така, защитава черния дроб.

Когато сме стресирани , трябва да обърнем особено внимание на този минерал. Неговият недостиг допълнително стресира метаболизма ни и ние се чувстваме сприхави, неспокойни и тревожни. Той е важен също така и за производството на инсулин.

Магнезий

Този минерал поддържа стотици химични реакции в нашето тяло, включително производството на енергия. Достатъчният запас от него има положителен ефект върху умствените и нервни функции, функцията на мускулите, костите и зъбите, електролитния баланс, енергийния метаболизъм, протеиновия синтез и процесите на клетъчно делене.

Магнезият намалява умората, подпомага нервната система и умствените и нервни функции. Важно е да си го осигуряваме ежедневно, тъй като тялото ни не може да го произвежда само.

Нуждата от магнезий се увеличава при спортистите. Отделянето на пот по време на тренировка и диуретичният ефект на някои добавки водят до загуба на магнезий с до 20%. Ето защо е важно спортистите да обръщат внимание на магнезиевия баланс, особено по време на интензивни тренировки и състезания.

Спортистите, които се хранят ограничено, са изложени на висок риск от недостиг. Такъв дефицит може да възникне и ако дневната нужда от микроелементи не е покрита или поетите количества не са достатъчни спрямо физическата активност.

За да не се случи това, най-лесното решение е да приемате цинк, магнезий и витамин В6 в ZMA добавка.

Витамин В6

Този водоразтворим витамин е от съществено значение за невротрансмитерите и процесите, участващи в метаболизма на хранителните вещества.

Комбинацията от тези три вещества повишава ефективността при упражнения, повишава нивата на тестостерон, подпомага възстановяването след натоварване, подобрява качеството на съня и помага за увеличаване на мускулите и силата.

ZMA подобрява атлетичните ви постижения

Приемането на ZMA добавка може да доведе до подобрение на спортните ви постижения, особено при положение, че имате недостиг на магнезий, цинк, b6. Някои спортисти могат да получат дефицит на тези минерали, ако не следят диетата си и не се хранят балансирано. Това може да доведе до понижени нива на тестостерон, което засяга мускулната маса и възстановяването.

Силният анаболен ефект на нашите ZMA таблетки е една от причините за големия интерес към добавките ни. Те могат да увеличат тестостерона с до 30% при прием от поне 8 седмици.

ЗМА повишава имунитета

Цинкът е особено важен за изграждането на силна имунна система. Доказано е, че той подобрява шансовете за предпазване от инфекции и заздравяването на рани.

Едно от големите предимства на всяка ЗМА добавка е, че има и доза витамин В6, от който тялото се нуждае, за да произвежда бели кръвни клетки, изключително необходими в борбата с бактериите.

Защитата от инфекции помага на спортистите да не пропускат тренировки, което пък е важно за дългосрочните им резултати в спорта.

Z MA не съдържа хормони и е напълно безопасна за употреба. Нейното действие е обект на десетки изследвания, които показват повишаване на тестостерона по естествен начин. Във всяка добавка, която ви предлагаме с цинк, магнезий и витамин b, има точното съотношение на трите компонента, така че да ви гарантира ефективност е безопасност.

Комбинацията цинк, магнезий и b6 насърчава мускулната сила, издръжливост и мускулен растеж. В същото време тя ви осигурява нормални нива на тестостерон.

Магнезиевият компонент ви осигурява и така необходимата релаксация и активира ензимите, които са важни за оптималния метаболизъм на въглехидрати и аминокиселини.

Приемайки някоя от нашите ZMA цинк, магнезий и b6 ЗМА добавки на достъпна цена, вие не само се предпазвате от недостига им в резултат на пренапрежение или небалансирана диета, но и повишавате мъжкия хормон по естествен начин, а оттам и желанието и потентността.

Уникалният състав на висококачествените ни ZMA таблетки не може да бъде съпоставим с храните или приема на чист минерал. ЗМА не е формула всичко в едно, а по-скоро матрица от елементи, които регулират специфични функции в тялото. Затова и ефектът й е така забележим.

ZMA се препоръчва за:

  • Всички видове спорт
  • Мускулно изграждане и мускулна регенерация
  • Спазми и напрежение
  • Проблеми с потентността
  • Задържане на вода
  • Нарушения на съня
  • Слабост, липса на енергия и издръжливост
  • Гинекомастия.

Уникалната комбинация цинк, магнезий b6 е особено важна за спортистите от всички спортове – от начинаещи, до високопроизводителни спортисти, културисти и силови атлети, физически активни мъже, които искат да избегнат проблемите с потентността.

Повишете мъжкия хормон по естествен начин, подобрете представянето си в спорта и увеличете мускулната си маса с цинк, магнезий и b6 в една уникална добавка ZMA на изгодна цена от нашия онлайн магазин за хранителни добавки.

Дори да се храните правилно, не е изключено да имате недостиг на трите важни компонента в добавките ZMA. Проучванията показват, че приблизително 70% от всички спортисти имат дефицит на цинк и магнезий. В същото време се установява и намалено ниво на тестостерон.

ЗМА е в състояние да повиши общите плазмени нива на тестостерон, да стимулира растежния фактор с 3-4% и да увеличи силата с 11-12%.

Добавете z ma към вашата диета за по-добро използване на енергията, ограничаване на протеиновия катаболизъм и подкрепа на регенерацията.

Добавката ЗМА е подходяща за всички, независимо от пола, които целят да натрупат повече мускулна маса, да станат по-издръжливи, силни и енергични. А също така и за тези, които имат проблем с възстановяването между сесиите.

Независимо дали сте спортисти, бодибилдъри или фитнес ентусиасти, нашите тестостерон стимулатори ще ви помогнат по пътя към най-доброто представяне в спорта.

За максимални резултати приемайте добавката 30-60 минути преди сън.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон