Левзея / Екдистерон / Ecdysterone

Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)

Левзея е рядко и застрашено растение с уникални свойства. Съдържа фитоекдистероиди – биостимуланти, и заема видно място сред другите адаптогени със способността си да предотвратява много заболявания и ефективно да лекува голям брой патологии.

Нашите добавки с Левзея нямат възрастови и сезонни ограничения. Тяхната безопасност и липсата на странични ефекти е гарантирана от утвърдените производители и от десетките проучвания.

Добавките ни се използват като антидепресанти и имуностимулатори, концентратори на психическа енергия, физическа и сексуална сила, болкоуспокояващи и ранозаздравяващи средства. Те предизвикват анаболен ефект, като стимулират биосинтезата на протеини в мускулните тъкани.

Фармакологичната употреба на Левзея никога не е спирала, започвайки от древната китайска, тибетска и монголска медицина до наши дни.  Екстрактите от това алпийско растение служат като тонизиращи и стимулиращи добавки при умствена и физическа умора, нарушени функции на органите, сърдечно-съдови заболявания и ендокринни патологии.

Бета-екдистеронът е естествено вещество с най-голяма концентрация в корените на растението Левзея. То е изключително силно съединение, което помага за изграждане на мускули, но има и редица други ползи за организма.

Как действа Ecdysterone?

  • Повишава производителността

Когато става въпрос за подобряване на спортните постижения, никоя друга добавка не може да се сравни с ефективността на екдистерона. Този естествено срещащ се билков стероид е най-ефективният вариант според множеството проучвания досега.

Осигурява надежден тласък на енергия и издръжливост, като същевременно помага за увеличаване на мускулната маса и намаляване на телесните мазнини. Всичко това прави Левзея идеална за фитнес.

И за разлика от много други лекарства и препарати за подобряване на производителността, добавките с Ecdysterone са напълно легални, което ги прави звезди сред естествените стероиди.

С доказаната си способност да подобряват всички аспекти от атлетичните постижения нашите Левзея капсули и таблетки ще останат в челните редици на вашата спортна рутина.

  • Стимулира имунитета

Въздействието на фитостероидите върху имунната система и възпалителните процеси е обект на много изследвания. Установено е, че екдистероидите имат противовъзпалителни свойства и потенциал да стимулират имунната система.

  • Подобряване на нервната система

Добавките с Левзея могат да подобрят нервната система. Екдистеронът увеличава броя на моторните неврони в лумбалната област на гръбначния мозък. Това означава, че съединението може да повлияе благоприятно нервната система и някои заболявания.

  • Подобряване на чернодробната функция

Бета-екдистеронът също така може да стимулира възстановяването на черния дроб, благодарение на антиоксидантните си и противовъзпалителни свойства. Може да бъде полезен и при проблеми с бъбреците, сърцето и белите дробове.

  • Намаляване на телесните мазнини

Подходящи ли са таблетки Левзея за отслабване? Можете ли да намалите трайно телесните мазнини само?

При прием на екдистерон чистата мускулна маса може да се увеличи с 6 до 8%, а телесните мазнини да намалея с до 10%. С помощта на Левзея добавка можете да изгаряте мазнини, без да губите никаква мускулна маса. Ecdysterone увеличава производството на АТФ, което е свързано със съхранението и преноса на енергия между различните тъкани.

Ако искате да се възползвате от всичко това, да дадете тласък на силата и енергията си, да намалите умората и да стимулирате така важния синтез на протеини, изберете своята добавка с Левзея за мускулна маса от нашия богат продуктов каталог.

Можете спокойно да я комбинирате с някоя от другите ни добавки, като креатин или суроватъчен протеин.

Колко време е нужно, за да видите резултатите от добавката с Левзея?

Повечето хора приемат добавката за 8-12 седмици. Въпреки че екдистерон не е стероид, не трябва да превишавате максималната дневна доза, указана на опаковката.

Защо да приемате Левзея?

Нашите добавки с Екдистерон / Левзея ще ви помогнат както да подобрите представянето си в спорта, така и да се връщате по-бързо във форма след боледуване, силен стрес, тежка умора. Благодарение на своята анаболна активност, добавките ще ви подкрепят в стремежа ви към повече мускули и по-малко телесни мазнини.

Левзея също така ще увеличи потентността на мъжете и ще повиши либидото им. Общото тонизиращо действие на билката със сигурност ще се отрази благоприятно върху всички аспекти от живота ви.

При тежки натоварвания екстрактът от екдистерон инхибира нарушенията на енергийния метаболизъм, допринася за постоянните нива на гликоген, стимулира кръвоснабдяването на мускулите и мозъка и съкращава времето за регенерация.

Интензивната физическа дейност на спортистите с висока производителност повишава кръвосъсирването им, което води мускулни болки, често с нараняване.

Добавки с екдистерон - без страничните ефекти на анаболните стероиди

След приема на Левзея ще се справите по-бързо с умората след тежка физическа работа. Това прави билката особено подходяща за спортове като лека атлетика, плуване, алпийски ски, бодибилдинг.

Въпреки че резултатът от добавката е съпоставим с този на анаболните стероиди, от нея няма да получите техните странични ефекти.

Анаболните свойства на Ecdysterone предизвикват нормализиране на телесното тегло без вредно въздействие върху функциите на надбъбречната кора и ендокринните жлези.

Левзея е вече и в България, така че спокойно можете да направите един добър избор. С нашите добавки ще разкриете истинския си потенциал в спорта и то без никакъв риск за здравето ви.

Нашите добавки са с изцяло растителен произход. Въпреки това, не можете да ги приемате неконтролируемо. Злоупотребата с всяка добавка и лекарство може да провокира нежелани последствия. Ако спазвате правилата за прием, тогава няма защо да се страхувате от странични ефекти.

Ефективността на добавките ни се забелязва при физическо натоварване. Ако сте нови в бодибилдинга, вероятно няма да усетите разликата в началото. В един момент обаче ще си дадете сметка как екдистеронът повишава общия ви тонус, кара ви да се чувствате по-силни и енергични и много по-рядко се чувствате преуморени.

Изберете своята добавка с Левзея на изгодна цена от нашия онлайн магазин за хранителни добавки и разгърнете собствения си потенциал.

Изградете повече мускули, освободете се от повече телесни мазнини, поддържайте положителен азотен баланс и висок синтез на протеини с някоя от нашите страхотни добавки Левзея на изгодни цени. Ще останете приятно изненадани колко по-бързо се възстановявате след тежка тренировка и колко по-здрави, силни и енергични се чувствате.

Не е толкова трудно да запазите настроението и добрата си форма дори в мрачните зимни дни, когато разполагате с най-доброто за всеки спортист – Ecdysterone, а сега и на страхотна цена от нашия каталог с утвърдени производители.

Левзея е добавка, която препоръчваме на всеки спортист, който иска повече както в спорта, така и извън него.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон