Стимулатори на хормон на растежа HGH

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)

Хормон на растежа – звучи като вещество, което ни кара да растем. И е точно така, но има и по-важни причини той да присъства в телата ни. И не само през детството и юношеството, но и през целия ни живот.

Всъщност става въпрос за малък протеин, произведен в предния дял на хипофизата и секретиран в кръвния поток. Имаме го благодарение на хипофизната жлеза, която контролира много от нашите хормонални процеси.

Хипофизната жлеза е част от група жлези, които изграждат ендокринната система. Хормоните, произвеждани от тях, позволяват на тялото да функционира нормално, тъй като те „казват” на различните му части какво да правят.

След сигнал от мозъка, хипофизната жлеза освобождава хормон на растежа. Чрез кръвообращението той се озовава във всички органи на тялото, включително в черния дроб. След това хормонът на растежа стимулира производството на инсулинов растежен фактор-1. Това също завършва в кръвния поток и се транспортира, наред с други неща, до дългите кости.

Заедно с хормона на растежа, инсулиновият растежен фактор-1 гарантират, че хрущялните клетки непрекъснато се размножават. По-старите хрущялни клетки се превръщат в кост, в резултат на което израстваме на височина през детството.

Хормонът на растежа получава името си от една от най-важните му функции: осигуряване на правилен и проспериращ растеж и развитие на нашето тяло. Ако дефицитът на растежен хормон по време на детството, например, не се лекува, ще доведе до изоставане в развитието.

Накратко, хормонът на растежа регулира целия процес на растеж и осигурява правилните количества мазнини, вода и мускули. Това стимулира изграждането на нови клетки и производството на здрава костна тъкан. Но това не е всичко, което HGH хормон може да направи.

Хормонът на растежа е много важен, ако тялото ви иска да се развива правилно. Той остава от голямо значение и след пубертета. Има положително влияние върху концентрацията и паметта, стимулира метаболизма, здравината на нашите кости и количеството мускулна маса. Остава частично отговорен и за добрия баланс между мазнини, вода и мускули през целия ви живот.

Вероятно ще ви е интересно да научите, че този хормон достига своя пик по време на дълбок сън. Това означава, че ако не си доспивате, вие намалявате неговите нива. Спокойният и достатъчно дълъг сън е от съществено значение за подобряване на производството му в дългосрочен план. Пикът му от 2 до 3 часа след заспиване.

Освен недоспиването, също и консумацията на захар и рафинирани въглехидрати косвено водят до намаляване на производството на HGH. Веднага щом нивото на кръвната захар се повиши, панкреасът получава сигнал да произведе инсулин. Той пък от своя страна помага на глюкозата да достигне до вашите клетки. Увеличаването на инсулина обаче може да намали производството на хормона на растежа.

Какво се случва, когато има дефицит на растежен хормон?

Дефицитът на хормона на растежа в зряла възраст може да доведе до:

 • Застой на имунната система
 • Прекомерно количество мазнини, особено коремна мазнина
 • Отслабени мускули, изоставане в мускулния растеж
 • Умора и намаляваща издръжливост
 • Нисък пулс и намалено усвояване на кислород
 • Дехидратация
 • Слаби стави и кости, костна загуба, предразположеност към счупвания
 • Повишени нива на лошия холестерол
 • Проблеми с концентрацията и нарушена памет.

Нашите стимулатори на растежния хормон могат да ви помогнат да минимизирате щетите както от недоспиването и консумацията на сладки храни, така и от другите фактори от начина ви на живот. Те стимулират производството на HGH хормон напълно по естествен път.

Защо да приемате хормон на растежа под формата на добавки?

Не напразно нашите усилватели на човешки хормон на растежа стават все по-популярни. С HGH под формата на хапчета можете лесно да стимулирате производството му от собственото ви тяло. Така че, вие не прилагате директно растежен хормон, а чрез правилните съставки стимулирате неговото производство.

С помощта на L-аргинин, L-глутамин, L-глицин, L-лизин, GABA и орнитин можете не само да увеличите размера на мускулите си, но и да забавите стареенето на организма. Естествените съставки в нашите добавки с растежен хормон на наистина добра цена ви гарантират безопасност и отсъствие на сериозни странични ефекти.

Най-често срещаните съставки на стимулаторите на хормона на растежа:

 • L-аргинин: Аргининът може почти да утрои нивата на HGH, дори когато сте възрастни. Освен това, той може да помогне за увеличаване на тренировъчния ви капацитет за интензивни и бързи тренировки. Вашето тяло не може да го произвежда самостоятелно, така че трябва да си го набавите чрез храната и хранителните добавки.
 • L-глутамин: Тази аминокиселина се използва най-много от тялото ви по време на периоди на силен стрес. Тя също така поддържа здравословен метаболизъм и поддържане на мускулите, клетъчното делене и клетъчния растеж. Подобрява енергията ви и умствените функции. Помага и за подобряване на имунитета и понижаване на холестерола и кръвното налягане.
 • L-глутамин: Той е от решаващо значение за стимулиране на хипофизната жлеза и освобождаването на Има успокояващ ефект върху мозъка и може да допринесе за здрава простата.
 • L-лизин: Когато лизинът се комбинира с аргинин, това значително подобрява ефективността на аргинина. Също така може да допринесе за по-добър имунитет.
 • L-тирозин: Тирозинът се освобождава от щитовидната жлеза по време на производството на тироксин. Този хормон е от съществено значение за намаляване на умората и депресията, както и за регулиране на растежа и метаболизма.
 • GABA: Тази аминокиселина действа като невротрансмитер, като помага на нервните импулси да се движат през синапсите, за да комуникират по-добре. Тя също така подобрява производството на собствен растежен хормон.
 • L-орнитин: Той е дори по-ефективен от аргинина и може лесно да повиши нивата на HGH, особено в комбинация с аргинин, лизин и глутамин.

Хормон на растежа за отслабване – възможно ли е?

Отслабване с хормон на растежа? Как може да стане това? Както вече казахме, пикът на този хормон е по време на сън. Когато стоите неподвижно през деня, не се отделя от този хормон, затова физическата активност е толкова важна.

Много хора казват, че метаболизмът им е бавен, което наистина може да се дължи на слабата щитовидна жлеза, но може да се дължи и на недостиг на хормони на растежа. Този хормон стимулира тялото ви да получава енергия от вашите мазнини.

С годините, както всичко друго, и този хормон намалява. Като прибавим към това и нещата, за които говорихме по-горе – безсъние, неправилна диета и добавим към тях стреса, тютюнопушенето и употребата на алкохол, негативните фактори са налице.

Трябва да знаете също така, че когато тренирате силово, ще стимулирате хормона на растежа, а с многото кардио, ще го отслабите.

Ако искате да отслабнете, трябва да се уверите, че приемате достатъчно L-аргинин, L-глутамин, L-глицин, L-лизин и орнитин. Най-лесният начин да стане това е с приема на някоя от нашите страхотни стимулатори на хормон на растежа за жени.

HGH и фитнес – каква ролята му в бодибилдинга?

Ние ви предлагаме най-добрия хормон на растежа, който може да бъде вашият сигурен залог за изграждане на чиста мускулатура, подмладяване на кожата и подпомагане на възстановяването на тъканите.

Нашите фитнес добавки включват внимателно подбрани естествени съставки, които помагат на тялото ви да увеличи производството на собствен растежен хормон. Основните им компоненти са аминокиселини, които вероятно вече познавате, в правилно съотношение.

Ние не ви предлагаме изкуствени хормони и стероиди, които са извън легалните добавки. Ако се зачетете в състава на нашите продукти, сами ще се уверите, че те не съдържат вредни субстанции. Напротив – включват аминокиселини и витамини, от които имате нужда не само в спорта, но и изобщо.

За бодибилдърите увеличаването на мускулната маса е особено важно, като това трябва да се случва едновременно с намаляване на мазнините. Хормонът на растежа е най-добрата алтернатива, когато говорим за добавки с напълно безвредни съставки.

Защо да изберете нашите продукти на страхотна цена?

Стимулаторите ни на хормона на растежа са подходящи за всички мъже и жени, които искат естествено да възстановят своите нива на HGH без необходимост от инжекции и забранени субстанции.

Уникалната комбинация от аминокиселини, витамини и минерали е лесна за употреба и усвояване. Този ефективен микс може да ви достави енергия, да ви помогне във възстановяването след тренировка, да увеличи мускулната ви маса и потентността. И всичко това, докато стимулира имунната ви система, за да се справяте по-бързо с инфекциите.

Ако усетите, че се уморявате повече от нормалното, ако губите мускулна маса, но за сметка на това трупате телесни мазнини, ако кожата ви е отпусната и суха, помислете за най-добрия хормон на растежа под формата на таблетки или капсули, които ще откриете при нас.

Всички тези проблеми могат да бъдат облекчени с хормон на растежа на хапчета, които нямат нищо общо със синтетичните хормони. Те ще ви помогнат да поддържате тялото си младо, а мускулите си силни и релефни.

Има десетки предимства от използването им. За разлика от инжекциите с HGH, нашите хапчета не заместват естествения растежен хормон, а само насърчават тялото да генерира по-голямо количество от него. Но те не просто ще направят това, а и ще ви мотивират да поддържате здравословен начин на живот и да си позволите да изглеждате и да се чувствате по-млади от всякога.

Независимо дали искате да забавите ефектите от стареенето или да увеличите мускулите си бързо, нашите таблетки и хапчета с хормон на растежа на изгодни цени са едно наистина добро решение.

Безопасност

Изключително важно е да разберете какво влагате в тялото си. Знаем, че последното нещо, което искате е алергичен отговор в резултат на приема. Ето защо при нас можете да откриете описание на състава на всяка добавка. Това ви позволява да изберете правилното решение, което да работи за вас.

За да гарантирате вашата безопасност, сме подбрали само таблетки от утвърдени производители, които съдържат изцяло естествени съставки. Веществата в тях могат да повишат нивата на HGH, без да задействат имунната система. Това ще рече, че няма да получите имунен отговор в резултат на използването на продукта.

Човешкият растежен хормон участва в метаболизма на клетките и регенерацията. Колкото повече произвеждате от него, толкова бързо ще се излекувате, обновите и укрепнете. Ето защо в добавките ни ще откриете естествени съставки, които значително ще повишат енергийните ви нива и ще ви осигурят жизненост през целия ден.

Повишените нива на енергия са особено важни за спортистите. Затова ви предлагаме богат избор от хормон на растежа под формата на хапчета и капсули на изгодна цена. Те ще ви дадат допълнителен тласък, за да преминавате по-лесно през тежките тренировки, напрегнатите дни и стреса.

Макар нито един хормон на растежа да не може да спре стареенето, с помощта на нашите добавки можете значително да намалите и обърнете ефектите от него. Естествено освобождаващите се HGH вещества, съдържащи гама-аминомаслена киселина, стимулират производството на колаген, което води до по-гладка и красива кожа.

Добавките с естествен HGH ще ви дадат усещането не само че сте по-силни и атлетични, но и по-млади. Те ще оптимизират тонуса на мускулите, като същевременно регенерират клетките. Много хора прибягват до тях именно заради техните подмладяващи свойства.

Спортистите с повишени нива на HGH имат горивото, от което се нуждаят, за да се представят по най-добрия начин. Те скачат по-високо, бягат по-бързо, плуват по-далеч, вдигат по-тежко. И това е така, защото хормоните са отговорни за развитието на мускулите, необходими за спортни постижения.

Не случайно активно занимаващите се със спорт са най-запалените потребители на стимулатори на хормон на растежа. Увеличеното му производство им позволява да качат повече мускули и да се възстановяват по-бързо. Без повишеното му ниво, постигането на достойно представяне в спорта е почти невъзможно.

Нашите таблетки с хормон на растежа за мъже, които ще ви изненадат и със страхотна цена, включват и активни компоненти, повишаващи либидото и нивата на тестостерон. Те от своя страна ще ви помогнат по-добре да разберете и осъществите сексуалните си предпочитания, като не губите енергия и настроение, необходими за активен сексуален живот.

Допълването на вашето естествено производство на HGH може да повиши енергийните ви нива, да укрепи имунитета ви, да подпомогне растежа на мускулите ви и да увеличи тестостерона. И всичко това е хубаво да стане с безвредни таблетки или хапчета, а не с HGH инжекции.

Ние осъзнаваме, че изборът на най-добрия хормон на растежа за мъже и жени може да бъде предизвикателство за вас. Ако никога не сте приемали подобни добавки, вероятно се питате дали си заслужава?

Това, което ние ви предлагаме е просто подходящ баланс от аминокиселини и минерали в добавка, което ще накара тялото ви да произвежда повече HGH. Добавките не включват човешки хормони на растежа в тяхното естествено състояние, което ги прави напълно безопасни за вашето здраве.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон