Pro Active Collagen&More 400 гр

Pro Active Collagen&More 400 гр

34.00 лв.
Pro Active
Подкатегория:Колаген
Производител:Pro Active
Код на продукта: 2815
Наличност: Наличен

Възможни варианти

Безплатна доставка за поръчки над 55 лева100 лева
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес
Физически магазини Fitholic

Виж съставките на продукта

Collagen&More е хранителна добавка, създадена на базата на дългогодишен опит и огромни познания за нуждите на човешкия организъм. Благодарение на този продукт ще забравите за всякакви ограничения свързани с движението и гъвкавостта. Внимателно разработената формула ще подобри здравето на вашите кости и стави и ще предотврати болката, свързана с остеоартрит.

Уникалната комбинация на продукта се състои от:

MSM влияе на много биохимични процеси в организма. MSM има положителен ефект върху процесите за изграждане и функциониране на хрущялната тъкан, необходим е за възстановяването и подхранването на клетките, също така помага в борбата с остеоартрит и остеопорозата. В допълнение, MSM необходим за производството на колаген, благодарение на който помага за укрепване на опорно-двигателната система.

Глюкозамин се намира в синовиалната течност, която обгражда ставите. Глюкозамина възстановява ставите и спомага за образуването на хрущяла. Глюкозаминът ви позволява да сведете до минимум болките в ставите, също така допринася за забавяне на разрушаването на хрущялите, което е следствие от напредване на възрастта, интензивните упражнения или наднорменото тегло.

Колаген е структурен протеин на съединителната тъкан и е основният компонент на сухожилията и кожата. Намалените нива на колаген причиняват проблеми с опорно-двигателната система и по-застарял вид на кожата. Колагенът е особено подходящ за хора и спортисти, чиито стави са изложени под физическо натоварване и напрежение.

Хондроитинът е един от основните компоненти на ставния хрущял и в комбинация с глюкозамин предпазва ставите, допринасяйки за предотвратяване на остеопороза.

Калций се намира се главно в костите и зъбите, като им осигурява тяхната здравина. Положително влияе върху нервната система и регулира скоростта на предаване на нервните импулси. Също така калцият стимулира правилното съсирване на кръвта.

Витамин С подпомага функционирането на кръвоносната и нервната система и намалява оксидативния стрес, благодарение на което допринася за еластичността и по-малдежикия вид на кожата. Освен това допринася за производството на колаген, който осигурява здравето на костите и хрущялите.

Една доза (15 гр) съдържа:

 • 10 гр телелшки колаген
 • 1 гр МСМ
 • 200 мг глюкозамин
 • 720 мг калций
 • 20 мг хондротин
 • 160 мг витамин С

Качества и предимства на Collagen&More

 • Съдържа 6 вида активни съставки
 • Допринася за здравето и предотвратява болките свъразни с ставите и сухожлията
 • предотвратява възпаленията
 • Допринася за еластичността и гладкостта на кожата
 • Улеснява движението и гъвкавостта
 • Подобрява състоянието на косата и ноктите

Кога и как се приема Collagen&More?

Смесете 1 доза (15 гр) в 200 мл вода и приемайте веднъж дневно.

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър