Allmax nutrition Creatine Monohydrate 1000 грама, 200 дози на супер цена

Allmax nutrition Creatine Monohydrate 1000 грама, 200 дози

52.00 лв.
Allmax nutrition
Категория:Креатин
Подкатегория:Креатин Монохидрат
Производител:Allmax nutrition
Код на продукта: 198
Наличност: Неналичен
Уведоми ме при наличност
Безплатна доставка за поръчки над 75 лева150 лева
Вземи безплатен подарък - разбери как
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес

Виж съставките на продукта

Креатин монохидрат е най-проучваната във времето хранителна добавка в света. Креатинът може да доведе до покачване на чистата мускулна маса, подобряване на възстановяването по време на тренировка и значително да повиши силата Ви. 

Какво е Креатин Монохидрат?

Креатинът е азотно съединение, което се среща естествено в тялото и помага за снабдяването с енергия на всички клетки в тялото, предимно на мускулните клетки. Креатинът е бързодостъпен източник на енергия за мускулни контракции, използвани за подобряване на спортните постижения. Доказано е, че креатинът увеличава максималната сила и издръжливост от 15% до 30%.

Креатин монохидрат е естествено вещество, което се превръща в креатин фосфат в тялото. Креатин фосфат помага да се направи едно вещество, наречено аденозин трифосфат (ATP). ATP осигурява енергия за мускулните контракции.

Как работи Креатин Монохидрат?

За да се разбере как креатин монохидрат работи първо трябва да знаете какво е аденозин трифосфат (ATP) и какво прави. АТР е незабавен източник на енергия за мускулна контракция. Мускулните влакна съдържат само достатъчно ATP да захрани няколко потрепвания, допълнително ATP трябва да бъде взето от т.нар. ATP "басейн" на организма. Креатин монохидрат се превръща в креатин фосфат в организма, за да запази ATP „басейна“ пълен.

Какво означава това в реалния свят? Получавайки достатъчно количество ATP ще ви помогне да вдигате по-големи тежести, да правите повече повторения, снабдявайки вашите мускули с достатъчно енергията, от която се нуждаете за максимална производителност. Често ще чуете това, посочено като "експлозивна енергия".

Предимства на ALLMAX Creatine Monohydrate

 • Фармацевтичен клас ALLMAX Creatine с най-високата чистота и безопасност
 • CreaSyn стандарт - микронизиран до ултрафин прах 
 • GMP сертификат 
 • Тестван за забранени неща от списъка на WADA 
 • Увеличава силата
 • Изгражда чиста мускулна маса
 • Повишена мощност (повече серии / повторения)
 • Засилено възстановяване след тренировка 

Трябва ли да се прави зареждаща фаза?

Средно човешкото тяло съдържа 120 грама креатин. 95% от този креатин се съхранява в скелетните мускули. Като цяло мускулът може да притежава допълнително 30 до 40 грама креатин, за общо от 150 до 160 грама. Разбира се, съществуващата мускулна маса е огромен фактор в това уравнение.

Не е имало значителни изследвания срещу дългосрочната употреба на креатин. Все пак, много експерти препоръчват да се правят цикли с креатин. Четири седмични цикли са много популярни. Дългосрочни цикли могат да бъдат правени, но трябва да бъдат ограничени до 3 месеца. Тук са някои популярни цикли с креатин монохидрат:

Четири седмичен цикъл

 • Седмица 1 – зареждаша фаза - 20 грама на ден (4 пъти х 5гр).
 • Седмица 2-4 - поддържаща фаза, 5-10 грама на ден
 • Седмици 5-8 – почивка, без креатин

Девет седмичен цикъл

 • Седмица 1 - зареждаша фаза - 20 грама на ден (4 пъти х 5гр).
 • Седмица 2-7 - поддържаща фаза, 5-10 грама на ден
 • Седмици 8-9 - почивка, без креатин 

Кога и как да приемаме креатин монохидрат?

Когато правите зареждаща доза най-добре е да приемате креатин в следното време: сутрин - 5 г., преди и след тренировка по 5 г и вечер - 5г.

След зареждащата доза или когато няма такава го пийте по следния начин: в тренировъчни дни по 10гр (преди и след тренировка), а в не тренировъчни по 5гр (сутрин с храна). В резултат на това ще увеличите силовите си възможности с около 10%, което от своя страна ще доведе до покачване на мускулна маса.

Комбиниране на креатин с други продукти

Креатин с протеини и въглехидрати

Изследванията показват, че креатинът взет заедно с прости въглехидрати (декстроза) и протеин е оптимална комбинация за ефективно усвояване. Тази комбинация е почти равносилна по ефективност на приема креатин и декстроза. Поради това, креатинът се комбинира добре с восъчна царевица и протеин на прах. Преди тренировка креатин с восъчна царевица и след тренировка креатин, восъчна царевица и суроватъчен протеин е ефективен начин за подобряване на тренировка и възстановяването след нея.

Креатин и пред-тренировъчни продукти

Повечето предтренировъчни формули съдържат някаква форма на азотен оксид (NO). Комбинацията от креатин и азотен оксид създава невероятно мощен пред-тренировъчен стак. Подобрява напомпването и дава енергия. Засилва психическото и физическото състояние, което идва от NO. По-добра концентрация по време на тренировка и мотивация.

Креатин и по време на тренировка продукти

Хранителните добавки, които се пия по време на тренировка обикновено са аминокиселини, витамини и минерали. Затова няма голям смъсъл да се пие креатин по време на тренировка, а преди и след нея.

Креатин и след-тренировъчни продукти

Желателно е да пиете креатин монохидрат и след тренировка в комбинация с другите продукти, които пиете – протеин, аминокиселини, глутамин.

Креатин и продукти за изгаряне на мазнини

Креатина е натурален унищожител на мазнини, тъй като той ви дава много сила и енергия, за да тренирате по-интензивно и с по-големи тежести. Следователно горите повече калории. Добавяйки продукти за изгаряне на мазнини с креатин ще засили ефекта в борбата с излишните мазнини.

 • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
 • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон