Armageddon Sports Еластични накитници с палец на супер цена

Armageddon Sports Еластични накитници с палец

19.99 лв.
Armageddon Sports
Производител:Armageddon Sports
Код на продукта: 1379
Наличност: Наличен
Безплатна доставка за поръчки над 75 лева150 лева
Вземи безплатен подарък - разбери как
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес

Представяме Ви тренировъчните еластични накитници с палец 30 см от марката Armageddon Sports. Накитниците са задължителен аксесоар за всеки, който ходи на фитнес. Те ще Ви помогнат да тренирате с по-големи тежести, намалявайки значително риска от наранявания. Еластичните накитници с палец Armageddon Sports са с дължина 30 см и пасват на всички! 

Идеята на накитниците е да предпазите китките от контузии, когато използвате големи тежести в момента, в който имате сила да правите още повторения, но китките Ви не го позволяват и ще изпуснете тежестта.

Може да ги използвате когато правите лежанка за гърди или трицепс, когато клякате, когато тренирате ръце (бицепс и трицепс), когато правите раменни преси или винаги когато имате нужда от укрепване на китките. Повече повторения = мускулен растеж! Перфектни за кросфит, силови тренировки и бодибилдинг.

Благодарение на еластични накитници с палец 30 см от марката Armageddon Sports., Вие ще можете да тренирате повече, да правите повече повторения, а дори няма да ги усещате, че са Ви на ръцете! Те просто ще си вършат работата, за която са предназначени, от Вас се иска само да ги изполвате!

 

nakitnici-za-fitnes

nakitnici-za-fitnes

nakitnici-za-fitnes

nakitnici-za-fitnes

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон