Armageddon Sports Колан с верига за кофички и набирания  на супер цена

Armageddon Sports Колан с верига за кофички и набирания

44.99 лв.
Armageddon Sports
Производител:Armageddon Sports
Код на продукта: 7
Наличност: Наличен
Безплатна доставка за поръчки над 75 лева150 лева
Вземи безплатен подарък - разбери как
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес

Както името подсказва този колан се използва, за да си добавите допълнителна тежест към вашето тегло, когато правите набирания или кофички. Ако сте вече напреднал и вашето тегло Ви е леко, за да се натоварите достатъчно, коланът с верига за кофички и набирания Armageddon Sports ще Ви помогне да добавите допълнителна тежест към вашето тегло. 

Колана е произведен от гъвкава найлонова-неопренова матрица, а веригата е от стомана! Благодарение на дължината на веригата – 120 см, Вие можете да добавите големи тежести без никакъв проблем. Размера на колана е един-универсален. Предназначен е за сериозни тежести и сериозни атлети. Качеството на изработката е високо, за да Ви гарантира издържливостта във времето на колана. 

Ако правите повече от 10 повторения на серия набирания или кофички, Вие се нуждаете от допълнителна тежест. Тогава идва на помощ коланът с верига за кофички и набирания Armageddon Sports. 

ЗАКУПЕТЕ СЕГА И ВИЖТЕ КАК ЩЕ ВИ СЕ РАЗВИЯТ ТЯЛОТО И СИЛАТА С ТЕЖКИ ТРЕНИРОВКИ!

Напишете мнениеРейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон