OstroVit Hand and Arm Exercise Equipment | Ръкохватка за предмишница + Гума за стискане и тренировка на пръстите на супер цена

OstroVit Hand and Arm Exercise Equipment | Ръкохватка за предмишница + Гума за стискане и тренировка на пръстите

29.95 лв.
OstroVit
Производител:OstroVit
Код на продукта: 8429
Наличност: Наличен
Безплатна доставка за поръчки над 75 лева150 лева
Вземи безплатен подарък - разбери как
Безплатна консултация на телефон 0887 10 10 30
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане
Експресна доставка до посочен адрес
Физически магазини Fitholic

Hand and Arm Exercise Equipment са предназначени за всички, които търсят удобни инструменти за подобряване на силата и физическата си форма!

Комплектът се състои от ръкохватка с контрол на съпротивлението, тренажор за ръце с форма на яйце, тренажор за пръсти и усилвател за понички. Универсалният им размер е идеален за всички длани. Комплектът се предлага в черен цвят.

Ръкохватки – идеално допълнение към силовата тренировка. Благодарение на специална структура, можете да регулирате съпротивлението от 5 до 60 кг, като по този начин продуктът е предназначен както за начинаещи, така и за професионалисти. Неплъзгащите се дръжки ви помагат да хванете артикула стабилно и здраво по време на упражнения. Дръжката идеално допълва обучението в областта на катеренето, голфа, тениса, бокса, бодибилдинга, но може да се използва от китаристи и пианисти. Също така ви помага да се възстановите от наранявания на дланта или възпаления на ставите и сухожилията.

Яйцевидна топка за стискане – топка с форма на яйце за упражнения за ръце. Продуктът се използва най-често за посттравматична рехабилитация на ръцете. Помага за възстановяване на мускулната маса, укрепва слабите и увредени пръсти, както и демонстрира антистрес и релаксиращи свойства. Благодарение на размера му, можете да го вземете където пожелаете, напр. на работното място и на разходка. Изработена от TPR термопластичен плат.

Тренажор за пръсти – гумен тренажор за пръсти ви позволява да възстановите пълната си способност след вашите наранявания. Упражнението за разтягане на пръстите с подходящо гумено съпротивление ви помага да укрепите мускулите на дланта и китката. Изработена от силикон.

Тренажов с формата на поничка – силиконовите тренажори под формата на поничка се използват предимно за упражнения на мускулите на ръцете. Предназначени са за рехабилитация, упражнения за длани и предмишница. Те са малки, но широки и притискането им стимулира мускулите на предмишницата и дланта, както и ги мобилизира да растат и стават по-силни. Изработена от силикон.

Комплектът е опакован в мрежеста торбичка с лого на марката. Благодарение на това всички части заемат малко място и се съхраняват правилно.

Напишете мнение



Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон